Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Zelfaanzuigende centrifugaalpomp

Jansen Pompentechniek BV is de leverancier van een Zelfaanzuigende Centrifugaalpomp

In tegenstelling tot een standaard centrifugaalpomp, wordt met eenzelfaanzuigende centrifugaalpomp niet alleen vloeistof maar ook lucht verpompt. Bij Jansen Pompentechniek BV in Rijkevoort is deze pomp in veel uitvoeringen verkrijgbaar. Dankzij jarenlange ervaring en deskundigheid kunnen wij u zeker helpen bij het maken van uw keuze.

Zelfaanzuigende Centrifugaalpomp is geschikt voor diverse vloeistoffen

Een zelfaanzuigende centrifugaalpomp is een veelgebruikte pomp voor regenwaterinstallaties, tuinberegening en zwembaden. Omdat deze pomp (en) worden gemaakt van uiteenlopende materialen, kan een zelfaanzuigende centrifugaalpomp worden ingezet bij het verpompen van schone of licht verontreinigde, niet-agressieve vloeistoffen, maar ook van diesel en zout water.

Wanneer zich veel zand in de te verpompen vloeistof bevindt, kan de zelfaanzuigende centrifugaalpomp worden uitgerust met een zandfilter. Hiermee wordt schade aan deze pomp voorkomen. Ook tijdens het onderhoud of bij het winterklaar maken van de zelfaanzuigende centrifugaalpomp komt een filtersysteem goed van pas. Hiervoor kunt u natuurlijk ook bij Jansen Pompentechniek BV terecht. Meer over de werking en het onderhoud van deze pomp vindt u bij www.jansenwatertechniek.com.

Meer informatie over de zelfaanzuigende centrifugaalpomp

Wilt u meer informatie over de zelfaanzuigende centrifugaalpomp? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 0485-371318 en per e-mail via info@pomptechniek.com.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×