Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Zelf aanzuigende pomp

Zelf aanzuigende pomp voor schone en vervuilde vloeistoffen

Wanneer u vloeistoffen te verpompen heeft, is een zelf aanzuigende pomp een goede oplossing. Hoewel deze pomp vaak wordt gebruikt om schoon water of licht vervuilde vloeistoffen te verplaatsen, is ook voor het verpompen van slib of vervuild water een geschikte zelfaanzuigende pomp te vinden.

De werking van de zelf aanzuigende pomp

Het pomphuis van een zelf aanzuigende pomp wordt deels gevuld met water. Wanneer u deze pomp in werking stelt, zal dit water door roterende schoepen verplaatst worden naar het zijkanaal. Door de zuigopening van deze pomp wordt vervolgens lucht aangezogen, gevolgd door de te verpompen vloeistof. De persopening maakt dat de aangezogen lucht deze pomp kan verlaten.

Zelf aanzuigende pomp succesvol op alle gebied van landbouw tot scheepvaart

Bij Jansen Pompentechniek BV vindt u een zelf aanzuigende pomp voor elke soort vloeistof. Niet alleen voor land- en tuinbouwtoepassingen, maar ook voor de scheepvaart en de industrie. Vezelachtige vloeistoffen en ook afvalwater worden moeiteloos verplaatst met deze pomp.

Ieder situatie is anders, daarom staan wij klaar om u te informeren en adviseren bij de eventuele aanschaf van een zelfaanzuigende pomp. U kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken op telefoonnummer 0485-371318. Mailen kan ook: info@pomptechniek.com.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×