Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Regenwaterpomp

Regenwaterpomp van Jansen Pompentechniek BV

Wij zijn specialist in verkoop, installatie en onderhoud van vele soorten pompen. Wij verkopen onder andere circulatie pompen, whirlpool pompen en slangen pompen. Ook kunt u bij ons terecht voor een goede regenwaterpomp. U bent op zoek naar een regenwaterpomp, wij adviseren u graag! filters en fittingen.

Service en kwaliteit bij de aankoop van een regenwaterpomp

Wij zijn een onafhankelijk verkoper van de meest gangbare merken pompen, regenwaterpomp (en) en pompbenodigdheden. Wij hebben in 10 jaar een grote kennis opgebouwd op het gebied van onder andere beregening systemen en waterbehandeling. Daarom bent u ook voor een regenwaterpomp bij ons aan het juiste adres.

Een regenwaterpomp geheel afgestemd op uw wensen

Wij hechten veel waarde aan tevreden klanten. Onze medewerkers adviseren u daarom graag en deskundig over welk type regenwaterpomp voor u het meest geschikt is. Niet alleen voor een regenwaterpomp, maar ook voor een breder pakket aan diensten op het gebied van waterzuivering zijn wij u graag van dienst.

Meer informatie over een regenwaterpomp

U leest meer over een regenwaterpomp en onze overige diensten op onze website: www.pompentechniek.nl. Voor vragen over een regenwaterpomp kunt u ook direct contact met ons opnemen via telefoonnummer 0485-371318 of per mail: info@pomptechniek.com

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×