Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Pahlén pompen

Pahlén is een Zweeds bedrijf met 50 jaar ervaring in het vervaardigen van kwaliteitsproducten voor zwembaden. Het bedrijf levert producten voor zowel kleinere privé zwembaden als grote openbare voorzieningen. De producten worden geproduceerd uit brons, zuurbestendig roestvrij staal, titanium en thermoplast. Stuk voor stuk hoogwaardige kwaliteitsmaterialen, een garantie voor een uitstekende levensduur en betrouwbaarheid.

Ons aanbod Pahlén producten

Bij Jansen Pompentechniek bent u aan het juiste adres voor de aanschaf van pompen en andere producten van het merk Pahlén. Denk daarbij aan zwembadpompen, warmtewisselaars en elektrische verwarming. Zowel eindproducten als onderdelen kunnen wij uit voorraad leveren.

Kijk ook eens op onze website onder ‘merken’. Hier vindt u alle pompen en onderdelen van dit merk beschikbaar hebben. Uiteraard kunt ook contact met ons opnemen voor meer informatie.

Jarenlange ervaring

Jansen Pompentechniek heeft meer dan 25 jaar ervaring in de pompenbranche. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de installatie van een pomp, maar ook voor het onderhoud en advies bent u bij ons op de juiste plek. Wij werken met zowel industriële afnemers als met particulieren. Door onze ervaring hebben wij de kennis in huis om beiden uitstekend van dienst te kunnen zijn. Waar u uw pomp ook voor wilt gebruiken, wij kunnen u helpen.

Bestel eenvoudig in onze webshop

Wilt u makkelijk en snel een Pahlén pomp bestellen? Dat kan in onze webshop. Hier vindt u een ruim aanbod aan verschillende pompsystemen. U kunt uw bestelling thuis laten bezorgen, maar tevens is het ook mogelijk om uw artikelen bij ons af te komen halen. Mocht u nog eventuele vragen hebben of advies over bepaalde zaken willen, dan kunnen wij deze meteen beantwoorden.

Neem direct contact op

Bent u op zoek naar een Pahlén pomp? Wij kunnen u helpen. Voor meer informatie kunt u direct ons contactformulier invullen. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken via +31(0)485 371 318 of te mailen naar info@pompentechniek.nl. Wij hebben een groot aanbod aan Pahlén pompen, dus ook de geschikte pomp voor u.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×