Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk
Terug naar overzicht

Pahlén pompen en heaters

Pahlén pompen en heaters

Pahlén pompen en heaters bij Jansen Pompentechniek

Wij zijn al enige tijd importeur en leverancier van de bekende bronzen Pahlén zwembadpompen. Tegenwoordig hebben wij in ons assortiment ook diverse elektrische heaters en warmtewisselaars van dit Zweedse kwaliteitsmerk. Diverse Pahlén producten hebben wij uit voorraad leverbaar!

Pahlén, uit Zweden

Pahlén Swimming Pool Equipment is een Zweeds bedrijf dat al ruim 50 jaar kwaliteitsproducten voor zwembaden maakt. Dat zijn vooral pompen en heaters voor kleine privézwembaden en grote openbare voorzieningen. De producten die het bedrijf maakt zijn vervaardigd van brons, zuurbestendig roestvrij staal, titanium en thermoplastiek. Dat zijn louter eersteklas kwaliteitsmaterialen die de garantie bieden op een lange levensduur en grote betrouwbaarheid. De pompen en heaters worden door het bedrijf allemaal geproduceerd in de eigen Pahlén fabriek in de Zweedse plaats Upplands Väsby.

Ons aanbod Pahlén producten

Bij Jansen Pompentechniek bent u aan het goede adres voor de aanschaf van Pahlén pompen. Dat wist u waarschijnlijk al. Maar dat wij nu ook importeur en leverancier zijn van onder andere elektrische heaters en warmtewisselaars van dit kwaliteitsmerk is wellicht (goed) nieuws voor u. Zowel de eindproducten als de diverse onderdelen van de pompen, heaters en warmtewisselaars kunnen wij u direct uit voorraad leveren. Als u hieronder op de betreffende links klikt, ziet u een overzicht van ons aanbod Pahlén zwembadpompen en Pahlén heaters en warmtewisselaars.

Meer weten over de Pahlén producten?

Wilt u meer weten over de Pahlén producten in ons assortiment? Bel dan met +31(0)485 371 318, of mail naar info@pompentechniek.nl.

Terug naar overzicht
Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×