slider-bg-1
water

Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

+31(0)6 8397 2074

water

Onderwaterpompen

Onderwaterpompen van Jansen Watertechniek

Onderwaterpompen van Jansen Watertechniek: lage prijzen, goede kwaliteit en een ruim aanbod.

Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in watertechniek en waterpompen. Voor onderwaterpompen, systemen en appendages bent u bij ons aan het juiste adres. Onze onderwaterpompen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn geschikt voor vele doeleinden. Topmerken als Flygt en Grundfos zijn ruim vertegenwoordigd in ons assortiment en bieden diverse oplossingen voor uw waterproblemen.

Voordelen van ons grote assortiment onderwaterpompen

Pompinstallaties met onderwaterpompen bieden nogal wat voordelen, zoals het besparen van plaats en ruimte, een minimum aan geluidsoverlast en een gering energieverbruik. Onderwaterpompen vindt u bij ons in vele soorten en maten, waarbij onze vakbekwame medewerkers graag samen met u bekijken welke pompinstallatie voor uw specifieke situatie het meest geschikt is.

Meer weten over onze onderwaterpompen?

Onderwaterpompen en complete installaties leveren, installeren en onderhouden wij graag. Voor meer informatie over onze diensten, producten en services kunt u terecht op onze website: www.jansenwatertechniek.com. U kunt ons verder bereiken onder telefoonnummer 0485 371318 of per e-mail via info@pomptechniek.com