Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
 • Ruim 25 jaar ervaring
 • Uitgebreid aanbod
 • Persoonlijke service en advies
 • Merk onafhankelijk
 • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Lowara pompen

Ruime keuze in dompelpompen en toebehoren

Bent u op zoek naar Lowara pompen? Die vindt u in ruime mate bij Jansen Pompentechniek BV. Wij zijn een bedrijf dat een ruim assortiment in Lowara dompelpompen en andere pomptechniek aanbiedt. Daarvan vindt u een geschikt aanbod in onze webshop. Wij beschikken over meer dan vijftien jaar aan ervaring met pompentechniek en watertechniek. Zeker in een tijd dat er steeds meer een beroep wordt gedaan op professionele pompentechniek zorgen wij voor de beste oplossing. We merken dat we door steeds meer klanten worden ingeschakeld. Bijvoorbeeld voor een Lowara pomp die meer capaciteit biedt dan de huidige capaciteit. De hoosbuien nemen immers toe en steeds meer mensen krijgen te maken met een ondergelopen kelder of een andere vorm van wateroverlast. Twijfelt u of uw huidige capaciteit voldoende is om wateroverlast te voorkomen? Wilt u en einde maken aan de voortdurende wateroverlast bij u thuis of op kantoor? Schakel ons dan in om de oplossing te vinden.

Online bestellen of persoonlijk advies?

Jansen Pompentechniek BV heeft een flexibele aanpak. Bestel eenvoudig online in de webshop als u precies weet wat u nodig heeft. Eenvoudig bestelproces en volledige service en garantie. Heet u een gericht advies nodig? Dan belt of mailt u ons toch? We geven u direct een vakkundig antwoord waar u verder mee kunt. Daarbij is ons advies altijd gericht op de voor u voordeligste oplossing. Deze praktische aanpak levert in de praktijk veel voordelen op. U betaalt nooit teveel en uw oplossing past precies in de situatie. Kies net als veel andere klanten ook voor onze Lowara toepassingen.

Lowara CEA, CA RVS Blokpompen

Lowara-pompen GEN Drukverhogingsinstallaties

Lowara pompen. Het assortiment bij Jansen

Lowara is een populair merk in pompentechniek. In de webshop van Jansen Pompentechniek BV vindt u een uitgebreid aanbod van Lowara op het gebied van pompen en toebehoren. Zo vindt u in de webwinkel:

 • Dompelpompen met en zonder vlotter
 • Koppelingen
 • Sealkits
 • Bronpompen
 • Geleide klauwen

Vind u in de webwinkel niet direct het product van uw keuze? Twijfelt u of u het juiste product bestelt? Neem dan telefonisch of met een e-mail contact met ons op. Samen vinden we ongetwijfeld het product dat precies past bij het doeleinde dat u heeft. U vindt onze contactgegevens onderstaand.

Lowara pompen direct bestellen in de webshop of contact per telefoon/mail

Jansen Pompentechniek BV is voor u bereikbaar via telefoonnummer 0485-371318 of met een e-mail aan info@pompentechniek.nl. Wij helpen u snel en vakkundig verder. Wij zijn uw specialist in Lowara pompen.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

  Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


  ×