Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk
Terug naar overzicht

Jansen Pompentechniek sponsort regionale sportclubs

Jansen Pompentechniek sponsort regionale sportclubs

Meewerken aan sociale binding

Ook als bedrijf maak je onderdeel uit van de maatschappij. Dat beseffen wij ons als Jansen Pompentechniek maar al te goed. Daarom willen we meer dan een bedrijf zijn en een bijdrage leveren aan het verenigingsleven dat onze samenleving bij elkaar houdt. Een groot gedeelte hiervan vindt plaats bij sportverenigingen, waar gelukkig ook veel van onze eigen medewerkers hun vrije tijd doorbrengen.

Samen sporten is gezond en gezellig

Bij sportverenigingen gebeurt meer dan sporten alleen. Het brengt mensen samen. Je werkt er samen met anderen, organiseert dingen en ontmoet nieuwe mensen. Samen sporten geeft je energie en zorgt voor verbinding. Zo draagt het bij aan de leefbaarheid van onze maatschappij.

Regionale sportclubs ondersteunen

Sportverenigingen draaien vaak volledig op vrijwilligers en sponsoren. We vinden het als bedrijf daarom belangrijk om de sportclubs in de regio te ondersteunen. En daarom sponsoren we diverse regionale sportclubs. Zo kun je onze reclame tegenkomen in een sporthal en langs het voetbalveld. En, zijn we ook de trotse shirtsponsor van Heren recreanten 1, volleybalclub VOCALA.

Sportverenigingen maatschappelijk onmisbaar

Recreatief sporten is gezond, maar het sociale aspect mogen we zeker niet onderschatten. Samen sporten is daarom iets dat we als Jansen Pompentechniek graag willen ondersteunen. Voor de fysieke gezondheid, maar ook voor de mentale en het welzijn van onze maatschappij.

Terug naar overzicht
Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×