Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Godwin pompen

Jansen Pompentechniek BV en Godwin pompen

Jansen Pompentechniek BV levert, installeert en onderhoudt waterpompen op profesisonele wijze. Enkel kwaliteitsmerken als Godwin pompen worden gevoerd in ons assortiment. Onze medewerkers zijn deskundig en steeds op de hoogte van de nieuwste technieken en mogelijkheden. Zoekt u Godwin pompen, neem dan contact op met Jansen Pompentechniek BV!

Historie Godwin pompen

Godwin pompen zijn al meer dan 30 jaar koploper in de internationale pompindustrie. Met een innovatieve houding richting ontwikkeling, verhuur, verkoop en service zijn deze pompen een begrip in de pompenwereld. Godwin pompen komen oorspronkelijk uit Engeland en zijn zonder uitzondering betrouwbaar, economisch en gericht op de specifieke behoeften van de eindgebruiker.

Toepasbaarheid Godwin pompen

Godwin pompen worden voor vele toepassingen gebruikt, onder andere in de mijnindustrie, de bouw, op raffinaderijen en bij rampenbestrijding. Maar ook op en in het water zijn deze pompen een uitkomst voor engineers die met uitdagende projecten te maken hebben.

Godwin pompen zijn leverbaar in diverse series die elk geschikt zijn voor een specifiek doel. De pompen uit de Heidra serie bijvoorbeeld zijn perfect voor het afvoeren van modder en slib, gebaseerd op een hydraulische motor, terwijl de pompen van de HL serie uitgebreide mogelijkheden biedt voor hogere opvoerhoogte (tot 600 meter of 260 psi).

Meer weten over Godwin pompen? Neemt u dan vrijblijvend contact op met onze medewerkers, wij delen graag onze kennis!

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×