Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
 • Ruim 25 jaar ervaring
 • Uitgebreid aanbod
 • Persoonlijke service en advies
 • Merk onafhankelijk
 • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Centrifugaal pomp

Wilt u een centrifugaal pomp aanschaffen?

Een centrifugaal pomp wordt ingezet om vloeistof te transporteren zonder druk te gebruiken. Denk dan bijvoorbeeld aan het verpompen van onder andere water en melk. Wilt u dit type pomp aanschaffen? Dat kan bij Jansen Pompentechniek BV. Wij kunnen u ook helpen bij de installatie en het onderhoud van deze systemen. Daarnaast kunnen wij u adviseren welk pompsysteem u het beste aan kunt schaffen.

Toepassing centrifugaal pompen

Centrifugaal pompen kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Zo wordt deze pomp ingezet voor:

 • De winning en zuivering van drinkwater
 • De verwerking van afvalwater
 • Drukverhoging van koud water in een systeem
 • Dit pompsysteem is dan ook in verschillende soorten en maten verkrijgbaar.

Afhankelijk van de capaciteit kan hij voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Onze medewerkers kunnen u meer vertellen over de toepassing van de verschillende pompsystemen.

Centrifugaal pomp

Particulieren en bedrijven

Zoals hierboven vermeldt, worden centrifugaal pompen in zowel de industrie als door particulieren gebruikt. Wij hebben beiden soorten pompen in ons assortiment. U kunt dus altijd de juiste centrifugaal pomp bij ons vinden. Daarnaast kunnen wij deze pompen ook voor u installeren en onderhouden. Kortom, of u nu een bedrijf bent of een particulier, Jansen Pompentechniek kan u uitstekend van dienst zijn.

Ervaren monteurs

Welk type pomp u ook zoekt, onze monteurs kunnen u helpen. Zij hebben de kennis en ervaring in huis om ieder pompsysteem voor u te installeren of te onderhouden. Daarnaast hebben wij als bedrijf meer dan 25 jaar ervaring in de pompenbranche. Wij weten dus precies wat er komt kijken bij deze verschillende gebieden en zijn ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Verder kunnen wij u ook adviseren wanneer u een specifiek type pomp zoekt.

Neem gelijk contact op

Bent u op zoek naar een bedrijf gespecialiseerd in centrifugaal pompen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op. U kunt ons bellen op +31(0)485 371 318 of stuur een mailtje naar info@pompentechniek.nl. Wij vinden de juiste centrifugaal pomp voor u.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

  Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


  ×