Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk
Terug naar overzicht

Binnen 24 uur een complete pomp klantspecifiek opgebouwd

Binnen 24 uur een Duijvelaar pomp klantspecifiek opgebouwd

Laat een technische storing snel verhelpen

Helaas gebeurt het regelmatig. Een technisch defect, waardoor een complete machine of productielijn komt stil te liggen. Soms zit het tegen en moet er snel geschakeld worden om schade, overlast en kosten te beperken. Mocht u last krijgen van een technische storing, dan kunt u rekenen op Jansen Pompentechniek! Wij hebben diverse pompen op voorraad en kunnen snel leveren. Ook kunnen we u advies geven over een mogelijke oplossing voor het defect. We denken graag met u mee. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder.

Te lange levertijd

Als er een technisch defect optreedt, waardoor complete machines of productielijnen stil komen te liggen, is het van groot belang dat dit defect snel verholpen wordt. Anders kan de schade hoog oplopen, evenals de kosten voor het verhelpen van de schade. In dit geval had een productbedrijf contact gezocht met een fabrikant voor het oplossen van het probleem, maar de fabrikant gaf 2 weken levertijd op voor een vervangende pomp. Dit is natuurlijk onacceptabel vanwege een uitgevallen productielijn. Daarom werd ons gevraagd of wij nog mogelijkheden wisten om de levertijd te verkorten. Natuurlijk hadden we die, want Jansen Pompentechniek heeft voor elk probleem een effectieve oplossing! Wij kwamen zo terecht bij fabrikant Duijvelaar.

De oplossing van Duijvelaar

Wij vonden in dit geval de oplossing bij fabrikant Duijvelaar die bereid was om direct een verticale meertraps pomp samen te bouwen volgens de gestelde specificaties en afmetingen, zodat deze pomp 1 op 1 in de bestaande situatie geplaatst kon worden. Dezelfde dag werd nog gestart met de productie van deze pomp en de volgende dag is deze per koerier afgeleverd. Dankzij deze pomp kon de productielijn weer opgestart worden en het bedrijf de productie voortzetten.

Hulp nodig van Jansen Pompentechniek?

Heeft u een nieuwe pomp nodig, omdat uw pomp het niet meer doet? Of heeft u onderdelen voor uw pomp nodig, omdat delen van de pomp defect zijn geraakt? Jansen Pompentechniek helpt u graag. U kunt ons inschakelen voor het leveren van pompen, maar we kunnen u ook helpen met het oplossen van defecten en storingen. Daarnaast kunnen we u adviseren bij het uitbreiden of aanpassen van een systeem of het realiseren van een volledig nieuwe toepassing. En we denken graag met u mee over het verbeteren van de installatie. Wij zijn dé specialist voor al uw pomp vraagstukken.

Direct contact opnemen

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Of bent u op zoek naar een oplossing voor uw technische defect? Onze vakmensen geven u graag vrijblijvend advies. Neem hiervoor gerust contact met ons op via info@pompentechniek.nl of +31(0)485371318. Heeft u vragen? Wilt u meer informatie? Of ontvangt u graag een offerte? Neem ook dan contact op.

Terug naar overzicht
Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×