ABS pompen

De juiste plek voor diverse ABS pompen

Zoekt u een pomp van het merk ABS? Dan bent u hier op de juiste plek. Jansen Pompen- en Watertechniek heeft een ruim assortiment aan pompsystemen. Daarnaast kunnen wij de pomp ook voor u installeren en het onderhoud voor u regelen. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring in de pompenbranche, waardoor wij u op al deze gebieden goed kunnen helpen. Meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op.

Wij zijn breed inzetbaar

Ons bedrijf is breed inzetbaar. U kunt niet alleen pompen kopen, maar wij kunnen deze ook voor u installeren en zelfs de onderhoud kunnen wij uit handen nemen. Doordat wij meer dan 15 jaar ervaring in de pompenbranche hebben, kunnen wij u op al deze gebieden van dienst zijn. Ook met vragen of wanneer u advies wilt, kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag verder.

Onze ABS pompen

ABS is een wereldwijde leverancier van onder andere mixers, beluchters, pompen en compressoren. Bij ons kunt u terecht voor al deze producten. Zo hebben wij onder meer:

Dit is maar een klein overzicht van ons assortiment. Bent u op zoek naar een andere type pomp van ABS? Kijk dan even onder het merk op onze site. Hier vindt u de verschillende producten die wij kunnen leveren.

Vakkundig personeel

Onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid en kunnen u daardoor op ieder vlak van dienst zijn. Het repareren van bijvoorbeeld ABS pompen vergt kennis en ervaring. Onze monteurs weten precies hoe deze pompen in elkaar zitten en kunnen elk probleem voor u helpen. Ook voor het onderhoud van deze pompsystemen bent u bij ons aan het juiste adres.

 ABS pompen

Online bestellen

Wanneer u al weet wat voor een ABS pomp u nodig heeft, dan kunt u deze gemakkelijk via onze webshop bestellen. Hier vindt u verschillende pompsystemen en andere installaties van dit merk. Wilt u liever eerst wat meer informatie voordat u iets bestelt? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons mailen via info@pomptechniek.com of bellen naar +31(0)485 371 318. Wij beantwoorden graag al uw vragen over onze ABS pompen.