Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Vuilwaterpompen

Groot aanbod vuilwaterpompen

Vuilwaterpompen worden veel gebruikt in de bouw om het bouwterrein vrij te maken van water. Ook particulieren schakelen de hulp van deze pomp in om bijvoorbeeld hun kelder leeg te pompen. Deze pompsystemen worden dan ook in allerlei maten geleverd. Jansen Pompentechniek BV heeft een groot aanbod aan vuilwaterpompen.

Installatie door vakkundige monteurs

Dit type pomp wordt ingezet wanneer afvalwater niet door het riool kan worden afgevoerd. Dit pompsysteem zorgt ervoor dat het afvalwater vermalen wordt, zodat het alsnog door de riolering afgevoerd kan worden. Het is daarom ook van belang dat alle onderdelen goed op elkaar aangesloten zijn. Onze monteurs hebben de kennis om uw vuilwaterpomp goed aan te sluiten op de riolering. Zij zorgen ervoor dat het water goed afgevoerd wordt en dat er geen lek ontstaat.

Onderhoud van uw vuilwaterpompen

Omdat deze pompsystemen ingezet worden om afvalwater af te voeren, kan het zijn dat vuilwaterpompen snel verstopt raken. Wanneer dit gebeurt, dan is het verstandig om een professional in te schakelen. Onze medewerkers weten precies hoe ze uw pomp moeten schoonmaken en kunnen u dan ook prima adviseren wat u het beste kunt doen. Natuurlijk kunnen wij ook langskomen en de pomp voor u schoonmaken, zodat uw vuilwaterpomp weer na behoren werkt.

Expert in de pompenbranche

U bent niet alleen bij ons aan het juiste adres voor de installatie van vuilwaterpompen, maar ook het onderhoud kunnen wij u uit handen nemen. Met meer dan 25 jaar ervaring in de pompenbranche weten wij precies hoe iedere pomp in elkaar steekt en weten we wat er komt kijken bij de installatie en onderhoud van deze verschillende pompen. Daarnaast kunt u bij ons ook advies inwinnen over de verschillende pompsystemen die wij verkopen.

Vuilwaterpompen

Gelijk vuilwaterpompen bestellen of advies vragen?

Wij hebben verschillende vuilwaterpompen in ons assortiment die u direct kunt bestellen via onze webshop. Wanneer u een bestelling bij ons plaatst, ontvang u deze binnen enkele dagen. Wilt u graag meer informatie over onze pompen? Bel dan naar +31(0)485 371 318 of stuur een mailtje naar info@pompentechniek.nl. Wij vertellen u graag meer over onze vuilwaterpompen.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×