Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
 • Ruim 25 jaar ervaring
 • Uitgebreid aanbod
 • Persoonlijke service en advies
 • Merk onafhankelijk
 • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Zwembadpompen

Het effect van zwembadpompen

Zwembadpompen zorgen voor de filtratie en circulatie van het water in een zwembad. Daarnaast biedt deze pomp ook de mogelijkheid om andere onderdelen aan te sturen, zoals een zandfilter, zwembadverwarming en zelf disinfectie. Jansen Pompentechniek BV levert verschillende pompen voor uw zwembad. Daarnaast kunnen wij deze ook voor onderhouden. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Zwembadpompen voor verschillende zwembaden

Bij Jansen Pompentechniek BV bent u aan het juiste adres voor verschillende pompen en toebehoren. Zo leveren wij:

 • Warmtepompen voor de verwarming van uw zwembad
 • Elektrische verwarming voor uw zwembad
 • Platenwarmtewisselaars
 • Zwembadpompen
 • Verschillende zwembad onderdelen

Deskundig advies op maat

Bent u opzoek naar een zwembadpomp, maar weet u niet precies welke pomp geschikt is voor uw zwembad? Onze medewerkers kunnen helpen. Met meer dan 25 jaar ervaring in ons vak weten wij precies welke pomp het beste gebruikt kan worden voor welk doeleinden. Wij beschikken over een ruim assortiment zwembadpompen. Wij kunnen u dan ook garanderen dat u de geschikte pomp voor een betaalbare prijs vindt.

Onderhoud zwembadpomp

Naast de installatie kunnen wij ook de onderhoud van uw zwembadpomp uit handen nemen. Wij weten precies waar we op moeten letten bij de schoonmaak en zorgen er dan ook voor dat er niks beschadigt raakt. Mocht er eventueel al beschadigen zijn opgetreden, dan kunnen wij deze voor u repareren. Ook kunnen wij u voorzien van advies om de levensduur van uw zwembadpomp te verlengen.

Eenvoudig een bestelling plaatsen

Wij hebben een groot aantal zwembadpompen die wij u direct kunnen leveren. In onze webshop vindt u een overzicht van welke pompen dit zijn. Bestellen kunt u op twee manieren doen. U kunt een bestelling plaatsen via onze webshop, maar u kunt deze ook telefonisch doorgeven. Ook bij het ontvangen van uw order hebt u twee opties. Zo kunt u deze thuis laten bezorgen, maar u kunt ook bij ons langskomen om de bestelling op te halen.

Zwembadpompen

Meer weten?

Meer weten over onze zwembadpompen? Neem dan contact met ons op via +31(0)485 371 318 of mail naar info@pompentechniek.nl. Wij vertellen u graag meer over onze zwembadpompen.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

  Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


  ×