Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
 • Ruim 25 jaar ervaring
 • Uitgebreid aanbod
 • Persoonlijke service en advies
 • Merk onafhankelijk
 • Maatwerk voor ieder vraagstuk

ZW pompen

Ook voor ZW-pompen bent u bij Jansen Pompentechniek BV aan het juiste adres. Zwets Pompen had voorheen een uitgebreid assortiment degelijk geconstrueerde pompen voor onder andere de scheepsbouw, de weg- en waterbouw, industrie en brandbestrijding. Jansen Pompentechniek BV kan diverse ZW-pompen en onderdelen binnen afzienbare tijd leveren. Wij kunnen u ook helpen bij de installatie en het onderhoud van verschillende pompen.

Zwets_01
Zwets_04
Zwets_05

Over Zwets pompen

Zwets Werkendam hield zich tot 2017 ruim vijftig jaar bezig met de ontwikkeling, productie, levering en service van pompen. Onder andere onder het label ZW-pompen. Inmiddels bestaat het bedrijf Zwets Werkendam niet meer, vanaf nu bent u bij Jansen Pompentechniek BV aan het juiste adres voor de aanschaf van ZW-pompen. De mogelijkheden zijn zeer divers: van standaard, centrifugaalpompen tot hoge-druk-pompen, circulatiepompen en dompelpompen. ZW-pompen worden bovendien veelvuldig ingezet in de scheepvaart.

Voor dit pompmerk leveren wij onder andere:

 • Zelfaanzuigende centrifugaalpompen
 • Dompelpompen
 • Hydrofoorinstallaties
 • Verdringerpompen
 • Klokpompen

Dit is een klein overzicht van ons assortiment. Bent u op zoek naar een andere ZW-pomp of ZW-product? Ook voor toebehoren van dit merk bent u bij ons aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan niveauschakeling of schakelkasten.

Kijk ook eens op onze website onder merken. Hier vindt u alle pompen die wij van dit merk beschikbaar hebben. Uiteraard kunt u ook contact met ons op nemen voor meer informatie.

Jarenlange ervaring

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in de pompenbranche. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de installatie van een pomp, maar ook voor het onderhoud en advies bent u bij ons op de juiste plek. Wij werken met zowel industriële afnemers als met particulieren. Door onze ervaring hebben wij de kennis in huis om beiden uitstekend van dienst te kunnen zijn. Waar u uw pomp ook voor wilt gebruiken, wij kunnen u helpen.

Bestel eenvoudig in onze webshop

Wilt u makkelijk en snel een pomp of toebehoren bestellen? Dat kan in onze webshop. Hier vindt u een ruim aanbod aan verschillende pompsystemen. U kunt uw bestelling thuis laten bezorgen, maar tevens is het ook mogelijk om uw artikelen bij ons af te komen halen. Mocht u nog eventuele vragen hebben of advies over bepaalde zaken willen, dan kunnen wij deze meteen beantwoorden.

Neem direct contact op

Bent u op zoek naar een geschikte pomp? Wij kunnen u helpen. Voor meer informatie kunt u direct ons contactformulier invullen. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken via +31(0)485 371 318 of te mailen naar info@pompentechniek.nl. Wij werken merkonafhankelijk en hebben daardoor altijd de geschikte pomp voor u.

Klik hier voor meer informatie over de pompen uit ons assortiment!

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

  Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


  ×