Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Zilmet cal pro

Online prijs en beschikbaarheid

Door meer dan 40 jaar ervaring bied Zilmet membraandrukvaten een grote flexibiliteit, een grote range en producten die zijn geproduceerd volgens de principes van CE, Tüv, WRc, Din.

De Zilmet Cal-pro membraan drukvaten behoren tot het standaard assortiment van Jansen Pompentechniek BV. Bestel direct in onze webshop

Eigenschappen en toepassingen

Serie Zilmet Cal-Pro : diafragma expansie vaten voor centrale gesloten circuits. Voorzien van een synthetisch rubber membraan ( SBR) voor heet niet-drinkbaar water. ( +90ºC).

De CAL-PRO expansievaten zorgen voor een constante druk in gesloten verwarminginstallaties. In een gesloten verwarmingssysteem kan water niet worden geperst en eventuele toename van het volume van water door de stijging van temperatuur wordtopgenomen door het expansievat. Wanneer het water koud is, drukt de voordruk van de tank het membraan tegen de tank. Wanneer de temperatuur stijgt, drukt het geëxpandeerde watervolume tegen het membraan waardoor het water de tank in kan lopen. Wanneer de temperatuur daalt, zal het water terug het systeem in vloeien vanwege de luchtdruk.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×