Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk
Terug naar overzicht

Heen of terug pompen, snel of langzaam, alles kan en nog mobiel ook!

Liverani pompen Jansen Pompentechniek

Ben je op zoek naar een veelzijdige en flexibele pomp om vloeistoffen mee te verpompen? Dan is onze verrijdbare Liverani pomp precies wat je zoekt. Heen of terug pompen, snel of langzaam, alles kan! Onlangs hebben we twee sets geleverd aan een producent van alcoholische dranken. Hiermee kunnen ze snel, effectief en zonder te morsen wijn, likeur of bestanddelen daarvan verpompen van hun voorraadtanks naar de bereiding of een afvulinstallatie. In dit blog lees je alles over de toepassing en mogelijkheden van dit handige hulpmiddel.

Liverani pompen Jansen Pompentechniek

Ideale pomp voor de foodsector

Jansen Pompentechniek verzorgt oplossingen in de pomptechniek. Door de Liverani pomp mobiel te maken, kunnen we onze klanten een veelzijdige en flexibele pomp leveren die ook geschikt is voor gebruik in de foodsector. Samengebouwd op een RVS trolley zijn ze mobiel inzetbaar op diverse locaties in de fabriek.

Kwaliteitspomp van Italiaanse makelij

Liverani is een Italiaanse fabrikant die al sinds de jaren ’50 van de vorige eeuw pompen ontwerpt en produceert. Dankzij een breed assortiment en het gebruik van kwaliteitsmaterialen, kunnen hun pompen voor zeer uiteenlopende doeleinden worden ingezet. De pompen voldoen dan ook aan de strengste CE-normen en leveren uitmuntende prestaties.

Bovendien zijn ze eenvoudig in gebruik en onderhoud. Dat maakt ze populair in meerdere sectoren, zoals de agrarische sector, de cosmetische en farmaceutische industrie, de scheepvaart en dus ook de levensmiddelen industrie.

Eigenschappen Liverani pompen

Liverani pompen zijn zelfaanzuigend en kunnen in twee richtingen op pompen. Dit maakt zowel heen- als terugpompen mogelijk. Daarnaast beschikken ze over sanitaire aansluitingen volgens DIN 11851. Hierdoor is het eenvoudig om een slang aan- of af te koppelen, en zijn ze ook eenvoudig te reinigen na gebruik.

Verder is de opgebouwde schakelkast voorzien van een frequentieregeling. Het overzichtelijke bedieningspaneel op de kast, beschikt over een keuzeschakelaar voor de gewenste draairichting (heen of terug pompen). En een draaiknop om de pompsnelheid traploos te regelen. Hierdoor is het toerental van de pomp eenvoudig aan te passen om de vloeistof sneller of langzamer over te pompen. Zo beschikt Liverani pomp altijd over de juiste pompsnelheid voor een bepaalde vloeistof.

Liverani pompen Jansen Pompentechniek

Liverani pomp bestellen

Onze Liverani pompen op verrijdbare trolley zijn veelzijdig en flexibel en dat maakt ze geschikt voor toepassing in meerdere branches. Wanneer je een Liverani pomp bij ons afneemt, wordt deze volledig voor je opgebouwd, aangesloten en ingeregeld; wij leveren hem stekkerklaar, plug & play bij je af. Heb je een vraag over dit artikel of wil je meer informatie? Gebruik dan onderstaand contactformulier.

Terug naar overzicht
Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×