Wilo pompen

Wilo pompen in talloze soorten en maten

Het merk Wilo biedt pompen in allerlei soorten en maten. Wanneer u dus op zoek bent naar een specifiek type pomp, dan is de kans groot dat wij hem leveren. Bij Jansen Pompen- en Watertechniek bent u aan het juiste adres voor dit type pomp. Wij kunnen u helpen bij de installatie, aanschaf en levering. Daarnaast kunt u ook advies over dit merk bij ons inwinnen.

Profiteer van onze ervaring

Wij zijn al meer dan 15 jaar werkzaam in de pompenbranche. Wij zijn dus echte experts op het gebied van pompen. Of u nu een bedrijf zoekt dat een pomp kan installeren of dat u vragen heeft over een pomp, wij kunnen u op al deze gebieden helpen. Daarnaast werken wij met zowel grote bedrijven als met particulieren. Dus of u nu een zwembadpomp zoekt of dat u een pomp zoekt voor een bedrijfsproces, bij ons kunt u het vinden.

Snel uw Wilo pomp in huis

Bij ons is het ook mogelijk om uw pomp online te bestellen. Wij hebben namelijk ook een webshop waar u verschillende Wilo pompen en toebehoren kunt vinden. U kunt op twee manieren bij ons bestellen. Net zoals bij een normale webshop werken wij met een virtueel winkelmandje. Wanneer u ingelogd bent, kunt u makkelijk bestellen. U kunt ook een telefonische bestelling plaatsen.

Meer weten over de pompen?

U kunt meer informatie over de verschillende pomptypes vinden onder de pagina over de verschillende merken. Wilt u bijvoorbeeld meer weten over een Wilo pomp, dan klikt u op dit merk. Hier vindt u verschillende pomptypes. Vervolgens klikt u op de productnaam van het artikel waar u meer over wilt weten. Hier vindt u meer informatie over het product.

Wilo01

Neem direct contact op

Wilt u graag een Wilo pomp laten installeren? Of heeft u vragen over de onderhoud? Bij Jansen Pompen- en Watertechniek bent u aan het juiste adres. Wilt u meer weten? Neem dan direct contact met ons op. Dit kan door het contactformulier op onze website in te vullen. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@pompentechniek.nl of bellen naar 0031(0)485 371 318. Wij vertellen u graag meer over onze Wilo pompen.