Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Weda pompen

Atlas Copco is een wereldwijd gevestigde industriële onderneming die bedrijven oplossingen biedt op het gebied van perslucht, stikstof, stroom en vacuüm. Deze producten worden in eigen beheer ontwikkeld en gefabriceerd volgens de hoogste standaards.

De Weda-pompreeks van Atlas Copco is ontworpen voor uiteenlopende toepassingen. De pompen bieden prestaties, betrouwbaarheid en gebruiksgemak waar u naar op zoek bent. Weda-pompen beschikken over een ingebouwd start- en motorbeveiligingssysteem, al dan niet in combinatie met automatische niveauregeling.

Weda-pompen zijn uit oogpunt van duurzaamheid gemaakt uit slijtvaste materialen. Het unieke afdichtsysteem en het modulaire ontwerp maken ze tot een van de meest flexibele pompen op de markt.

Ons aanbod Weda pompen

Bij Jansen Pompentechniek BV bent u aan het juiste adres voor de aanschaf van pompen van dit merk. Met de mogelijkheid om zowel in 230V als 400V stromen te verwerken tot 16.500 l/min en een vermogen tot 54 kW, zijn WEDA-pompen dé perfecte partner voor uw ontwateringsbehoeften.

Voor dit pompmerk leveren wij onder andere:

ACL

Dit is een klein overzicht van ons assortiment. Bent u op zoek naar een andere pomp of product van Atlas Copco Weda? Ook voor toebehoren van dit merk bent u bij ons aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan niveauschakeling of schakelkasten.

Kijk ook eens op onze website onder merken. Hier vindt u alle pompen die wij van dit merk beschikbaar hebben. Uiteraard kunt u ook contact met ons op nemen voor meer informatie.

Jarenlange ervaring

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in de pompenbranche. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de installatie van een pomp, maar ook voor het onderhoud en advies bent u bij ons op de juiste plek. Wij werken met zowel industriële afnemers als met particulieren. Door onze ervaring hebben wij de kennis in huis om beiden uitstekend van dienst te kunnen zijn. Waar u uw pomp ook voor wilt gebruiken, wij kunnen u helpen.

Bestel eenvoudig in onze webshop

Wilt u makkelijk en snel een Weda pomp bestellen? Dat kan in onze webshop. Hier vindt u een ruim aanbod aan verschillende pompsystemen. U kunt uw bestelling thuis laten bezorgen, maar tevens is het ook mogelijk om uw artikelen bij ons af te komen halen. Mocht u nog eventuele vragen hebben of advies over bepaalde zaken willen, dan kunnen wij deze meteen beantwoorden.

Neem direct contact op

Bent u op zoek naar een Weda pomp? Wij kunnen u helpen. Voor meer informatie kunt u direct ons contactformulier invullen. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken via +31(0)485 371 318 of te mailen naar info@pompentechniek.nl. Wij hebben een groot aanbod aan Weda pompen, dus ook de geschikte pomp voor u.

Klik hier voor meer specifieke informatie over Weda pompen!

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×