Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
 • Ruim 25 jaar ervaring
 • Uitgebreid aanbod
 • Persoonlijke service en advies
 • Merk onafhankelijk
 • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Waterpomp

Een waterpomp koopt u bij Jansen Pompentechniek BV

Een waterpomp zorgt ervoor dat water naar de oppervlakte gebracht wordt. Dit kan zowel machinaal als met de hand gebeuren. Denk bij dit laatste aan bijvoorbeeld een ouderwetse zwengelpomp. Bij Jansen Pompentechniek BV bent u op de goede plek voor de aanschaf, installatie en levering van verschillen soorten waterpompen.

Soorten waterpompen

Waterpomp is een parapluterm voor verschillende pomptype. Onder deze categorie vallen de volgende pompsystemen:

 • Dompelpompen
 • Beregeningspomp
 • Motorpompen
 • Vijverpompen
 • Tuinpompen

Bij Jansen Pompentechniek BV bent u aan het juiste adres voor deze verschillende pompsystemen. Kijk direct in onze webshop welke waterpomp wij op dit moment kunnen leveren.

Waterpomp

Doeleinden waterpomp

Een waterpomp kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Het is afhankelijk van het type dat u aanschaft waarvoor de pomp gebruikt kan worden. Een dompelpomp wordt doorgaans gebruik wanneer een ruimte leeggepompt moet worden. Voor irrigatie van bijvoorbeeld uw tuin kunt u het beste een bewegingspomp gebruiken. Ons deskundig personeel kan u informatie geven over de verschillende waterpompen en de doeleinden waarvoor ze ingezet kunnen worden.

Profiteer van onze uitstekende service

Wij van Jansen Pompentechniek BV vinden service erg belangrijk en dit is dan ook iets wat u in verschillende facetten van ons bedrijf kunt terugvinden. Wij hebben ons daarom niet alleen gespecialiseerd in de installatie van pompsystemen, maar ook in onderhoud en de toepassingen van de verschillende systemen. Wij weten dan ook echt alles over de verschillende pompen die in ons assortiment hebben en kunnen u dus op verschillende gebieden bijstaan.

Vraag direct meer informatie aan over de beste waterpomp

Voor de aanschaf van een waterpomp kunt u bij Jansen Pompentechniek BV terecht. Met meer dan 15 jaar ervaring in de pompenbranche mogen wij ons met recht experts noemen. Wilt u graag meer weten over de pompen die wij verkopen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier dat u op onze site kunt vinden. Wij vertellen u graag meer over de installatie en onderhoud van een waterpomp.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

  Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


  ×