Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Vuilwaterpomp

Vuilwaterpomp

Een vuilwaterpomp wordt ingezet bij situaties waarbij afvalwater niet door de het riool kan worden vervoerd. Binnen in deze pompen wordt het afvalwater vermalen om vervolgens verpompt te worden naar andere rioolstelsels. Het is dan ook belangrijk dat de verschillende onderdelen goed op elkaar afgestemd zijn. Bij Jansen Pompentechniek BV bent u aan het juiste adres voor vuilwaterpompen.

Vuilwaterpomp

Onze vuilwaterpompen

Onze vuilwaterpompen kunnen bijvoorbeeld in de bouw ingezet worden om waterplassen weg te pompen, maar ook particulieren kunnen de pompsystemen gebruiken om bijvoorbeeld een kelder leeg te pompen. In ons assortiment vindt u pompen met een verschillende capaciteit. Per vuilwaterpomp verschilt het hoeveel water zij per uur kunnen werken en voor welk klusje u ze het beste gebruiken. U wilt natuurlijk niet de pomp met te weinig capaciteit inzetten voor het leegpompen van een vijver. Wilt u graag welke u vuilwaterpomp het beste kunt gebruiken? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij kunnen u precies vertellen welke pomp het geschiktst is voor uw doeleinden.

Onderhoud vuilwaterpomp

Een vuilwaterpomp wordt, zoals de naam al zegt, gebruikt om erg vervuild water rond te pompen. Hierdoor kan het zijn dat deze pomp verstopt raakt. Wanneer dit het geval is, dan is het verstandig om contact met ons op te nemen. Wij kunnen u adviseren wat u het beste kunt doen. Indien u het probleem zelf kunt oplossen, zullen wij u uitleggen wat u moet doen. In andere gevallen zullen wij ervoor zorgen dat uw pomp door een van onze monteurs gemaakt wordt.

Servicegerichte aanpak

Wij van Jansen Pompentechniek BV vinden het leveren van goede service een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Daarom richten wij ons op alle facetten van de pompenbranche, zodat wij onze klanten op alle gebieden uitstekend van dienst kunnen zijn. Zo kunnen wij u helpen bij het installeren van een vuilwaterpomp, maar ook voor onderhoud of advies over waterzuivering bent u bij ons aan het juiste adres.

Bestel snel uw vuilwaterpomp of vraag ons om advies

In onze webshop kunt u verschillende pompen, en dus ook vuilwaterpompen, vinden. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken voor de installatie van een pomp? Dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen door te bellen naar +31(0)485 371 318 of te mailen naar info@pomptechniek.com. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een vuilwaterpomp.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×