Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
 • Ruim 25 jaar ervaring
 • Uitgebreid aanbod
 • Persoonlijke service en advies
 • Merk onafhankelijk
 • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Vijverpompen

Vijverpompen

Vijverpompen zorgen ervoor dat het water in uw vijver in beweging blijft. Watercirculatie is belangrijk om het water gezond te houden, omdat het de afbraak van afvalproducten bevordert. Heeft u een vijver en wilt u graag een pomp laten plaatsen? Jansen Pompentechniek BV biedt dan uitkomst. Wij kunnen het pompsystemen voor u installeren. Daarnaast hebben wij een ruim aanbod aan vijverpompen. Dus ook voor de aanschaf bent u bij ons aan het juiste adres.

Vijverpompen

Verschillende pompen

Het installeren van een vijverpomp kan verschillende redenen hebben. U wilt graag een fontein of waterval in uw vijver hebben, maar het kan ook zijn dat u de kwaliteit van het water wilt verbeteren. Er zijn twee soorten vijverpompen die onderscheiden worden:

 • Pompen voor watervallen, fonteinen en andere waterornamenten
 • Pompen voor de aansturing van een filtersysteem

Het belangrijkste verschil tussen deze twee typen is of dat ze vervuild water kunnen verwerken of niet. Wilt u weten welke vijverpomp u het beste kunt laten plaatsen? Vraag een van onze medewerkers om advies.

Onderhoud en reparatie van vijverpompen

Omdat een vijverpomp in een vijver geplaatst wordt, is deze waterdicht. U wilt natuurlijk dat dit zo blijft. Het is daarom verstandig om een specialist in te schakelen voor de onderhoud en reparatie van pomp. Met meer dan 25 jaar ervaring kan Jansen Pompentechniek BV u op dit vlak uitstekend helpen. Onze monteurs weten precies hoe elke pomp in elkaar steekt en kunnen ervoor zorgen dat deze het weer naar behoren functioneert.

Grote en kleine vijvers

Wij hebben een ruim assortiment aan vijverpompen. Ieder van deze pompen heeft een andere capaciteit en kan voor andere doeleinden ingezet worden. Denk dan bijvoorbeeld aan het rondpompen van water van een kleine vijver of zorgen voor een grote waterval. Onze medewerkers kunnen adviseren over welke pomp het beste is voor uw doeleinden.

Bestel nu uw vijverpomp

U kunt gemakkelijk diverse vijverpompen vinden in onze webshop. Wanneer u een bestelling plaatst, dan zorgen wij dat deze snel geleverd wordt. Wilt u graag meer weten over onze pompen? Neem dan contact met ons op. U kunt natuurlijk ook op onze website kijken voor meer informatie over onze vijverpompen.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

  Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


  ×