Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
 • Ruim 25 jaar ervaring
 • Uitgebreid aanbod
 • Persoonlijke service en advies
 • Merk onafhankelijk
 • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Vacuumpompen

Specialist in vacuumpompen

Bent u op zoek naar een bedrijf voor de installatie van vacuumpompen? Jansen Pompentechniek BV kan u van dienst zijn. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in de pompenbranche, waardoor wij u hierbij uitstekend kunnen helpen. Daarnaast zijn wij ook het adres voor het onderhoud en levering van dit type pomp. Meer weten? Neem dan contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Aanschaf vaccuumpomp

Er zijn verschillende vacuumpompen waar u uit kunt kiezen wanneer u dit type pomp aan wilt schaffen. Deze pompen hebben allemaal een andere functie en worden dan ook voor andere toepassingen gebruikt. Een aantal voorbeelden van vacuumpompen zijn:

 • Zelfaanzuigende centrifugaalpompen
 • Membraanvacuumpomp
 • Rootblowers

Wij zorgen voor de levering, installatie en onderhoud van deze pompsystemen. Wij werken met ervaren monteurs die u hierbij uitstekend van dienst kunnen zijn.

Vacuumpompen

Advies op maat

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij helpen bij het vinden van de juiste vacuümpomp voor uw doeleinden. Wij hebben een groot aanbod aan vacuumpompen. Ieder met zijn eigen capaciteit en toepassing. U wilt natuurlijk een pomp die uw werkzaamheden kan uitvoeren, maar niet te veel betalen. Onze medewerkers weten precies welke pomp geschikt is voor welke doeleinden en zijn u dan ook graag van dienst.

Wij vertellen u graag meer

Wilt u meer weten over onze vacuumpompen? Of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Dit kan heel eenvoudig door het contactformulier op onze site in te vullen. Uiteraard kunt ons ook een mailtje sturen naar info@pompentechniek.nl.Wij zijn de experts op het gebied van vacuumpompen en helpen u graag verder.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

  Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


  ×