Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
 • Ruim 25 jaar ervaring
 • Uitgebreid aanbod
 • Persoonlijke service en advies
 • Merk onafhankelijk
 • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Vacuümpomp

Installatie, levering en onderhoud van vacuümpomp

Een vacuümpomp kan worden ingezet om, zoals de naam al zegt, een vacuüm te creëren. Bij Jansen Pompentechniek BV bent u aan het juiste adres voor de installatie, onderhoud en levering van dit type pomp. Daarnaast kunnen wij ook advies geven op dit gebied en bijvoorbeeld helpen met het vinden van een geschikte pomp.

Soorten vacuümpompen

Vacuümpomp is een parapluterm voor verschillende pompen. Ieder van deze pompen heeft een andere werking en kan daardoor voor andere doeleinden gebruikt worden. Een aantal vacuümpompen zijn:

 • Zelfaanzuigende centrifugaal pompen
 • Rootblowers
 • Membraan vacuümpomp
 • Vloeistofring vacuümpomp

Bij ons kunt u terecht voor de installatie, onderhoud en levering van iedere van deze vacuümpompen. Ook wanneer u advies wilt over welke pomp het meest geschikt is voor uw doeleinden, dan kunnen wij u helpen. Wilt u meer weten? Kijk dan op onze website onder het type vacuümpomp. Hier vindt u een kleine beschrijving van de werking van ieder pompsysteem.

Vakkundig advies

Met meer dan 25 jaar ervaring in de pompenbranche kunnen wij u uitstekend van advies voorzien. Onze medewerkers hebben de kennis in huis om u bij elk probleem te helpen. Het maakt niet uit of u een vraag heeft over de installatie, het onderhoud of welke type pomp, Jansen Pompentechniek BV kan u bij allebei uitstekend helpen. Daarnaast kunnen wij u ook van dienst zijn wanneer u een bepaalde vacuümpomp zoekt.

Breed inzetbaar

Wij hebben ervaring met het werken voor zowel bedrijven als particulieren. Dus of u nu een bedrijf zoekt voor de installatie van een zwembadpomp of voor een vacuümpomp voor industrieel gebruik, onze monteurs kunnen u helpen. Zij weten wat er komt kijken bij de installatie van pompen voor zowel particulier als industrieel gebruik en zullen er dan ook voor zorgen dat uw pomp zonder problemen geplaatst wordt.

Vacuümpomp

Meer informatie over vacuümpomp pompen? Bel ons!

Wilt u meer weten over de installatie van een vacuümpomp? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst. U kunt contact met ons opnemen door te mailen naar info@pompentechniek.nl of te bellen naar +31(0)485 371 318. Wij helpen u graag met de installatie van uw vacuümpomp.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

  Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


  ×