Vacuumpompen

Vacuumpompen van Jansen Watertechniek

Vacuumpompen worden gebruikt om een luchtledige toestand te creëren. Die luchtledige toestand wordt ook wel vacuüm genoemd en is belangrijk om onderdruk te kunnen genereren. Het vacuüm dat vacuumpompen genereren wordt onderverdeeld in 4 klassen, naar gelang de grootte van het vacuüm. Bij ons kunt u voor vele soorten vacuumpompen terecht.

Voordelen van vacuumpompen

Geluid verplaatst zich niet door een vacuüm en omdat er geen materie aanwezig is, zo kan het vacuüm gebruikt worden bij warmte-isolatie. In onderhoud en aanschaf zijn vacuumpompen relatief goedkoop. Sommige typen vacuumpompen combineren een laag energieverbruik met een hoge opbrengst, andere typen hebben als grote voordeel dat ze nagenoeg geen geluid produceren.

Verschillende soorten vacuumpompen

Wij beschikken over een ruim assortiment aan vacuumpompen. Onze medewerkers adviseren u graag en deskundig over welk type voor u het beste is. Naast vacuumpompen hebben wij ook een breed assortiment aan andere soorten pompen, systemen en appendages.

Meer informatie over vacuumpompen

Voor meer informatie over onze vacuumpompen en andere pompen verwijzen wij u graag naar onze website:www.pompentechniek.nl. U kunt ons ook bereiken op telefoonnummer 0485-371318 of via e-mail opinfo@pomptechniek.com.