Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Vacuümpompen

Vacuümpompen van Jansen Pompentechniek BV

Vacuümpompen worden gebruikt om een luchtledige toestand te creëren. Die luchtledige toestand wordt ook wel vacuüm genoemd en is belangrijk om onderdruk te kunnen genereren. Het vacuüm dat vacuümpompen genereren wordt onderverdeeld in 4 klassen, naar gelang de grootte van het vacuüm. Bij ons kunt u voor vele soorten vacuümpompen terecht.

Voordelen van vacuümpompen

Geluid verplaatst zich niet door een vacuüm en omdat er geen materie aanwezig is, zo kan het vacuüm gebruikt worden bij warmte-isolatie. In onderhoud en aanschaf zijn vacuümpompen relatief goedkoop. Sommige typen vacuümpompen combineren een laag energieverbruik met een hoge opbrengst, andere typen hebben als grote voordeel dat ze nagenoeg geen geluid produceren.

Verschillende soorten vacuümpompen

Wij beschikken over een ruim assortiment aan vacuümpompen. Onze medewerkers adviseren u graag en deskundig over welk type voor u het beste is. Naast vacuümpompen hebben wij ook een breed assortiment aan andere soorten pompen, systemen en appendages.

Meer informatie over vacuümpompen

Voor meer informatie over onze vacuümpompen en andere pompen verwijzen wij u graag naar onze website: www.pompentechniek.nl. U kunt ons ook bereiken op telefoonnummer 0485-371318 of via e-mail op info@pomptechniek.com.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×