Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Rovatti pompen

Rovatti pompen hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen

Wij, Jansen Pompentechniek BV, kunnen u de Rovatti pompen leveren waar u naar op zoek bent. Rovatti pompen in Green line, de Orange line en de Extreme line zijn bij ons op afroep leverbaar. Dit merk is erin geslaagd om zeer hoge kwaliteit pompen te produceren, die uitermate betrouwbaar werken en onderhoudsvriendelijk zijn.
Daarnaast biedt Rovatti pompen tegen een zeer concurrerende prijs. Zeker de moeite om verder te kijken.

Jansen Pompentechniek BV en Rovatti pompen

Jansen Pompentechniek BV heeft een prettige samenwerking met Rovatti pompen, wij leveren diverse typen centrifugaalpompen voor vuil water als afvalwater en slib(water) of voor schoonwater, voor zowel bovengrondse toepassingen als bronpompen. Daarnaast heeft Rovatti de Extreme line voor extreme toepassingen, zware werkzaamheden.

Rovatti ontwikkelt en produceert al meer dan 60 jaar centrifugaal pompen voor bovengrondse installaties en voor onderwater pompen. De afgelopen jaren is de specialisatie van Rovatti meer uitgegaan naar pompen voor de agrarische en industriële sector.

Wanneer u wilt weten of onze Rovatti pompen ook iets voor u kunnen betekenen, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven graag alle voorlichtingen en weten verschillende merken pompen met elkaar te vergelijken zodat wij een voor u beste oplossing kunnen aanbieden.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×