slider-bg-1
water

Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

+31(0)6 8397 2074

water

Ponndorf pompen

Ponndorf pompen – volledig ontwikkelde technologie

Welkom bij Jansen Watertechniek, bij ons kunt u terecht voor alle soorten pompen van de hoogste kwaliteit. U vindt bij ons de

Ponndorf pompen waarna u op zoek bent.

Wij zijn een innovatief bedrijf met deskundige medewerkers die continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van pomp- en watertechniek. Naast de aankoop van Ponndorf pompen verzorgen wij ook de installatie en het onderhoud van o.a. deze pompen.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Ponndorf pompen worden gemaakt van de hoogste kwaliteit

Ponndorf pompen werden oorspronkelijk ontwikkeld om een probleem op te lossen. Dezepompen worden gemaakt van de hoogste kwaliteit en volgens de meest moderne technologieën.

Het bedrijf Ponndorf staan bekend om hun flexibiliteit en klanten gerichtheid. Vele bekende nationale en internationale bedrijven werken met “op maat gemaakte“ Ponndorf pompen.

Wilt u meer weten over deze Ponndorf pompen of over andere merken pompen. Wij voeren een zeer uitgebreid assortiment. Neemt u vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de toepasbaarheid en verschillende modellen van Ponndorf pompen en/of andere merken pompen. Wij delen graag onze kennis!