slider-bg-1
water

Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

+31(0)6 8397 2074

water

Pentair pompen

Jansen Watertechniek en pentair pompen

Jansen pompen- en watertechniek is een toonaangevend bedrijf gevestigd te Rijkevoort. Sinds vele jaren specialiseren wij ons in water- en pompentechniek. In onze voorraad zijn alle bekende merken op het gebied van waterhuishouding te vinden, waaronder ook het merk Pentair pompen.

Systemen van én voor Pentair pompen

Het bekende merk Pentair pompen biedt betaalbare waterpompen die geschikt zijn voor zowel zwembaden als vijvers. In ons assortiment zijn verschillende series van de Pentair pompen opgenomen, zoals de o.a. de IntelliFlo UltraFlow VS, of de IntelliFlo WhisperFlo VF.

De Pentair waterpompen zijn gefabriceerd van hoogwaardige materialen en daardoor zeer degelijk en betrouwbaar in hun werking. Pentair pompen worden ingezet bij zowel kleine als grote zwembaden en zijn voorzien van de modernste technieken.

Wilt u meer weten over de Pentair pompen of andere pompen uit ons leveringsprogramma? Neemt u gerust contact met ons op. Onze bekwame medewerkers geven u graag advies over ons uitgebreide assortiment pompen en aanverwante artikelen. U bent u bij ons van harte welkom en wij delen graag onze kennis met u.