Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Pentair pompen

Jansen Pompentechniek BV en pentair pompen

Jansen pompen- en watertechniek is een toonaangevend bedrijf gevestigd te Rijkevoort. Sinds vele jaren specialiseren wij ons in water- en pompentechniek. In onze voorraad zijn alle bekende merken op het gebied van waterhuishouding te vinden, waaronder ook het merk Pentair pompen.

Systemen van én voor Pentair pompen

Het bekende merk Pentair pompen biedt betaalbare waterpompen die geschikt zijn voor zowel zwembaden als vijvers. In ons assortiment zijn verschillende series van de Pentair pompen opgenomen, zoals de o.a. de IntelliFlo UltraFlow VS, of de IntelliFlo WhisperFlo VF.

De Pentair waterpompen zijn gefabriceerd van hoogwaardige materialen en daardoor zeer degelijk en betrouwbaar in hun werking. Pentair pompen worden ingezet bij zowel kleine als grote zwembaden en zijn voorzien van de modernste technieken.

Wilt u meer weten over de Pentair pompen of andere pompen uit ons leveringsprogramma? Neemt u gerust contact met ons op. Onze bekwame medewerkers geven u graag advies over ons uitgebreide assortiment pompen en aanverwante artikelen. U bent u bij ons van harte welkom en wij delen graag onze kennis met u.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×