Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

PCM pompen

PCM pompen van de “meester”zelf

PCM is een bedrijf dat is opgericht door de uitvinder van de excentrische pomp. De ontwikkeling van de PCM pompen staat nooit stil. Momenteel wordt er blijvend geinvesteerd in het ontwikkelen van duurzame “Eco-Design” pompen . Deze prachtige combinatie van resulteert in duurzame perfectie één van de redenen waarom Jansen pompen- en watertechniek deze PCM pompen graag opneemt in haar leveringsprogramma.

PCM pompen bieden oplossingen voor vele markten

De PCM pompen zijn gespecialiseerd in het opzuigen, transporteren en doseren van taaie, agressieve, schurende, zware of hete producten. Deze pompen worden daarom veelal ingezet in de voedselindustrie en voor de olie & gas markt. Voor onder andere de excentrische PCM pompen kunt u bij Jansen pompen- en watertechniekterecht voor aankoop, advies, onderhoud en installatie.

Meer weten over PCM pompen?

Wij, van Jansen pompen- en watertechniek, zijn u graag van dienst met gericht advies. Naast PCM pompen voeren wij vanzelfsprekend vele andere merken zodat we altijd de juiste oplossing kunnen aanbieden. Voor specifieke informatie, neemt u vrijblijvend contact met ons op. Deskundig, professioneel en altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen: dat is Jansen pompen- en watertechniek!

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×