Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Packo pompen

Packo pompen leveringsprogramma

De roestvrijstalen Packo pompen werden al 1975 voor het eerst geproduceerd. Nu, vele jaren laten bewijzen 250.000 pompen over de gehele wereld iedere dag hun trouwe dienst. Jansen pompen- en watertechniek heeft deze pompen opgenomen in haar leveringsprogramma.

Jansen pompentechniek levert Packo pompen tegen aantrekkelijke prijzen

Naast deskundigheid en het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van water- en pompentechniek, bieden wij u dit alles tegen sterk concurrerende prijzen. Wij kunnen uw specifieke situatie beoordelen en u adviseren bij het maken van de juiste keuze. Wellicht zijn de Packo pompen de pompen die voor u het verschil maken.

De precisie techniek waarmee deze pompen worden geproduceerd en de grondstoffen die hierbij gebruikt leiden tot een kwalitatief zeer goed eindproduct. De Packo pompen voldoen aan alle strenge eisen die in de pompenbranche aan pompen gesteld worden. Vele Packo pompen worden toegepast i n de algemene industrie, de voedings- en farmaceutische industrie.

Wilt u meer informatie over onze Packo pompen?

Neemt u dan contact met ons op. We zijn u graag van dienst met uitvoerige informatie en gericht advies. Naast Packo pompen voeren wij vanzelfsprekend vele andere merken zodat we altijd de juiste oplossing voor uw water uitdaging in huis hebben. Klantvriendelijk, deskundig, professioneel en altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen: dat is Jansen pompen- en watertechniek!

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×