Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Netzsch pompen

Netzsch pompen over de hele wereld aanwezig

Een wereld merk op het gebied van pompen zijn de NETZSCH Pumpen & Systeme GmbH. De Onderneming is gevestigd in Duitsland maar heeft zijn vertegenwoordiging in 23 landen op 3 continenten. In Nederland vindt u de Netzsch pompen bij Jansen pompen- en watertechniek.

Netzsch pompen uniek in hun soort

Deze pompen worden niet alleen gefabriceerd door het meest toonaangevend bedrijf in de pompenbranche, de Netzsch pompen voldoen ook aan de strengste normen en leveren uitstekende prestaties. Deze pompen zijn eenvoudig te onderhouden en simpel in gebruik. Met een vertegenwoordiging in 23 landen spreekt het voor zich dat Netzsch pompen over de hele wereld met succes worden ingezet.

Jansen pompen vormt samen met Netzsch pompen een betrouwbare combinatie

Net als de producent van de Netzsch willen wij u tevredenheid winnen door u betrouwbaar en deskundig te informeren en u bij te staan met raad en daad daar ‘ waar en wanneer’ u maar wenst. Hebt u informatie nodig over onze Netzsch pompen over andere door ons te leveren producten, maakt u dan vrijblijvend kennis te maken met onze deskundige medewerker. U kunt dit doen door eenvoudig contact op te nemen.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×