slider-bg-1
water

Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

+31(0)6 8397 2074

water

Volumetrische pomp

Het juiste advies voor uw volumetrische pomp

Het aanschaffen van een volumetrische pomp is niet zomaar iets. U wilt een goede kwaliteit volumetrische pomp aanschaffen. Het is dan ook belangrijk om een volumetrische pomp te kopen bij een bedrijf met ervaring en kennis van zaken.

Jansen Watertechniek is een dergelijk bedrijf. Met ruim 10 jaar ervaring is het perfect gespecialiseerd is in o.a. de volumetrische pomp. Bij Jansen Watertechniek wordt u bovendien van het begin tot het eind geholpen. Hier koopt u niet alleen uw volumetrische pomp, maar wordt u ook geholpen met het installeren en onderhouden van uw pomp.

Zelfaanzuigende Centrifugaalpomp is geschikt voor diverse vloeistoffen

Naast deze perfecte service heeft het bedrijf ook een ruime kennis over de volumetrische pomp, zodat u perfect geadviseerd kunt worden bij de aanschaf van uw volumetrische pomp. Veel afnemers van de volumetrische pomp gingen u dan ook voor, waaronder particulieren, MKB’ers, maar ook industriële afnemers.

Overweegt u zelf om een volumetrische pomp aan te schaffen en wilt u het beste advies dat mogelijk is?
Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 0485-371318 en per e-mail via info@pomptechniek.com.