slider-bg-1
water

Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

+31(0)6 8397 2074

water

Pompen regenwater van Jansen Pompen en Water Techniek

Voor alle benodigdheden betreffende pompen regenwater, regenwaterinstallaties en regenwatersystemen moet u bij Jansen Watertechniek zijn. Wij zijn een professioneel bedrijf gespecialiseerd in pompen regenwater en vele andere soorten pompen. Meer weten?

Topmerken in pompen regenwater

Wij bieden vele topmerken in pompen regenwater aan. De door ons gevoerde merken blinken uit in betrouwbaarheid en hebben een lange levensduur. Wij staan al jaren bekent vanwege onze kwaliteit en service; wij helpen u graag met de juiste oplossing voor uw problemen. Op het gebied van pompen regenwater en andere pompen zijn wij steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Deskundig advies in pomp- en watertechniek

Voor het aanschaffen van pompen regenwater en advies over een breder pakket aan diensten bent u bij ons aan het juiste adres. Waarom? Omdat onze medewerkers verstand hebben van zaken, omdat wij een ruim assortiment voeren en omdat wij meer dan 10 jaar ervaring hebben op het gebied van pompen regenwater, systemen en appendages.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten in pompen regenwater?
Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 0485-371318 en per e-mail via info@pomptechniek.com.