Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
 • Ruim 25 jaar ervaring
 • Uitgebreid aanbod
 • Persoonlijke service en advies
 • Merk onafhankelijk
 • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Pomp

Welke pomp zoekt u?

Wanneer u zoekt naar een pomp dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Bij Jansen Pompentechniek BV bent u aan het juiste adres voor diverse pompen. Ook wanneer u niet zeker bent welke pomp geschikt is voor u doeleinden, dan kunnen wij uitkomst bieden. Wij adviseren u graag en helpen u een geschikt pompsysteem te vinden.

U kunt bij ons terecht voor:

Wij zijn de specialist op het gebied van pompen en alles wat daarbij komt kijken. Ons assortiment bestaat dan ook niet alleen uit verschillende pompsystemen, maar ook uit toebehoren voor bijvoorbeeld een zwembad en niveautechniek. Zo vindt u bij ons:

 • Diverse pompen
 • Membraan drukvaten
 • Aandrijvingen, zoals verbrandingsmotoren en frequentieregelaars
 • Toebehoren voor uw zwembad, zoals zwembadverwarming en
 • Blowers
 • Terugslag- en balkeerkleppen

Pomp

Wij werken met zowel particulieren als bedrijven

Of u nu een pomp voor uw zwembad wilt laten plaatsen of dat u een pomp zoekt voor het wegpompen van water op de bouw, wij kunnen u in beide gevallen helpen. Jansen Pompentechniek BV heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van plaatsen, onderhouden en leveren van verschillende pompsystemen. Wij beschikken dus over de kennis om zowel particulieren als bedrijven van dienst te kunnen zijn.

Snel bestellen

Wanneer u een pomp of een verwarming voor uw zwembad zoekt, dan kunt u deze vinden in onze webshop. Hier kunt u gemakkelijk een bestelling plaatsen. Binnen een paar dagen ontvangt u uw producten thuis. Het is ook mogelijk om uw artikelen bij ons af te halen. Dit is handig wanneer u bijvoorbeeld extra informatie over pompen wilt. Onze deskundige medewerkers kunnen u dan helpen. Het is wel verstandig om een bestelling te plaatsen voordat u naar ons toe komt. Wij hebben namelijk wel een paar artikelen op voorraad, maar niet alles.

Servicegericht

Wij van Jansen Pompentechniek BV hebben service hoog in het vaandel staan. Dit kunt u dan ook in meerdere facetten van onze werkwijze terugvinden. Om onze klanten op alle gebieden van de pompenbranche te kunnen helpen, hebben wij ons niet alleen gespecialiseerd in de installatie van een pomp, maar weten wij ook alles over de onderhoud en reparatie.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze diensten of welke pompen wij beschikbaar hebben? Neem dan direct contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@pompentechniek.nl of te bellen met +31(0)485 371 318. Wij vertellen u graag meer over de installatie en onderhoud van een pomp.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

  Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


  ×