Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
 • Ruim 25 jaar ervaring
 • Uitgebreid aanbod
 • Persoonlijke service en advies
 • Merk onafhankelijk
 • Maatwerk voor ieder vraagstuk
Terug naar overzicht

Pomp voor het circuleren van Demiwater onder hoge druk

Pomp voor het circuleren van Demiwater onder hoge druk

Geluidsarme en rustig-draaiende pomp voor langdurige prestaties

Van één van onze klanten kregen wij de vraag: “het heeft onze voorkeur om een rustig draaiende pomp te hebben die weinig geluid maakt en langdurig in continu bedrijf kan draaien”. Daar wilden wij mee aan de slag. Omdat dit een uniek vraagstuk is, hebben wij een klantspecifieke oplossing uitgewerkt. We hebben een maatwerk pomp gemaakt. Dat doen wij wel vaker voor onze klanten. Want als pompen specialist levert Jansen Pompentechniek al ruim 15 jaar diverse pompen voor verschillende situaties. Wilt u weten hoe wij deze maatwerk pomp gemaakt hebben? Of heeft u zelf een klantvraag waar u een maatwerk pomp voor nodig heeft? Lees dan snel verder.

De klant

De klantvraag kwam van een onderzoeksinstelling die onderzoek doen naar technologische innovaties. Zij ontwikkelen en bouwen zelf testopstellingen voor hun eigen onderzoeken. Dat betekent dat hun vraagstukken altijd uniek zijn. Dat vraagt om maatwerk. Daarom worden klantspecifieke oplossingen uitgewerkt voor een uniek proces dat ze bedacht hebben om te gaan maken, bouwen of uitvoeren.

Het circuleren van Demiwater onder druk

In dit onderzoek ging het om het circuleren van Demiwater onder druk. Daar was een rustig draaiende pomp voor nodig die weinig geluid maakt en langdurig in continu bedrijf kan draaien. Daar hebben wij een set voor samengesteld, bestaande uit:

 • Hogedruk plunjerpomp volledig van RVS316
 • Laagtoerige elektromotor 750 rpm
 • V-snaaroverbrenging 3:1 tbv pomp toerental 250 rpm
 • Geheel samengebouwd op rvs fundatie
 • Compleet met pulsatiedemper, veiligheidsventiel, manometer
 • Geheel fabrieksmatig samengebouwd en uitvoerig getest
 • Werkpunt 0,2 l/min x 60 bar continue

De eerste pompset hebben wij in 2020 aan de klant geleverd. Inmiddels heeft die pompset al flink wat draaiuren gemaakt naar volle tevredenheid. Recent hebben wij ook een tweede identieke pompset mogen leveren die gebruikt wordt in een andere testopstelling.

Maatwerk pomp voor uw klantvraag

Zoals u ziet, denken wij graag met onze klanten mee over een passende oplossing. Wij zijn een servicegericht kennisbedrijf voor alle pomptechnische oplossingen. Bij Jansen Pompentechniek staan persoonlijke aandacht, service, kwaliteit en maatwerk voor ieder vraagstuk centraal. Dus heeft u een uniek vraagstuk voor ons, waar een passende pomp voor nodig is? Dan gaan wij graag voor u aan de slag om deze pomp te realiseren. Wij beschikken over ruime kennis op het gebied van diverse pomptypen, pompinstallaties, beregeningssystemen, afvalwaterputten en elke andere willekeurige pomptoepassing binnen de pompentechniek.

Pomp voor het circuleren van Demiwater onder hoge druk

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op +31(0)485 371 318 of stuur een mail naar info@pompentechniek.nl. We vertellen u graag meer. Heeft u advies nodig? Stel uw vraag via het contactformulier.

Terug naar overzicht
Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

  Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


  ×