Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk
Terug naar overzicht

Nieuwe pomp voor de afvoer van huishoudelijk afvalwater

Nieuwe pomp voor de afvoer van huishoudelijk afvalwater

Voor iedere situatie een passende oplossing

Pompen spelen een belangrijke rol in ons dagelijkse leven. Zo kan er bijvoorbeeld een pomp nodig zijn om het afvalwater in woningen af te voeren naar het riool. Werkt uw vuilwaterpomp niet meer naar behoren? Moet deze gerepareerd worden? Wilt u uw rioolpomp zelfs compleet laten vervangen door een nieuwe vuilwaterpomp? Jansen Pompentechniek staat voor u klaar. Wij hebben niet alleen voor iedere situatie een passende oplossing, wij werken ook nauw samen met installateurs en bieden hen ondersteuning bij de installatie. Lees snel verder en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Samenwerking met Wikkelbedrijf Rijswijk uit Driebruggen

Het kan voorkomen dat een vuilwaterpomp na jarenlang gebruik aan vervanging toe is. Kort na uitlevering van enkele materialen stuurde Wikkelbedrijf Rijswijk uit Driebruggen ons deze foto’s van het eindresultaat. De put is compleet leeggehaald, gereinigd en opnieuw ingericht. De droge koppeling is vervangen door een voetbocht met geleidestangen. Alles is in rvs uitgevoerd, zeer duurzaam voor de komende jaren. Een nieuwe Duijvelaar vuilwaterpomp maakt de installatie compleet, waardoor het afvalwater weer kan worden afgevoerd naar het riool. De inbouw, montage en installatie is vakkundig uitgevoerd door een buitendienst monteur van Wikkelbedrijf Rijswijk.

Nieuwe pomp voor de afvoer van huishoudelijk afvalwater

Voorbereid op de toekomst

Niet alleen de pomp is hier vervangen maar daarbij ook gelijk de complete besturing en beveiliging. Hierbij zorgen de drie vlotterschakelaars, naast het in- en uitschakelen van de pomp, ook voor een alarmmelding wanneer het waterniveau in de put onverhoopt hoger zou komen dan verwacht. Een eventuele verstopping, storing of een defect wordt dan tijdig opgemerkt waardoor er adequaat op gereageerd kan worden.

De juiste ondersteuning

Goede installateurs zijn prima in staat om pompen te installeren. Toch kan het fijn zijn voor installateurs om een gespecialiseerde pompenleverancier achter hen te hebben staan die hierbij specifieke ondersteuning kan bieden. Na uitwisseling van foto’s van de oude situatie en telefonisch contact, kunnen wij doorgaans snel de juiste materialen aanbieden voor de complete installatie van een nieuwe vuilwaterpomp. Installateurs (of reparateurs) kunnen overigens niet alleen voor nieuwe pompen bij ons terecht, maar ook voor onderdelen en reparaties of complete revisies. We kunnen helpen met het oplossen van defecten en storingen en advies geven bij het uitbreiden of aanpassen van een systeem of het realiseren van een volledig nieuwe toepassing. Daarnaast denken we ook graag mee over het verbeteren van de installatie.

Hoe kunnen wij u helpen?

De specialisten van Jansen Pompentechniek hebben voor ieder vraagstuk op het gebied van pompen een effectieve oplossing. Heeft u advies nodig? Neem gerust contact met ons op via info@pompentechniek.nl of +31(0)485371318. Ook voor een offerte op maat of meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Terug naar overzicht
Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×