KSB pompen

KSB pompen van hoge kwaliteit

Bent u op zoek naar een pomp van het merk KSB? Dan bent u bij Jansen Pompen- en Watertechniek op de juiste plek. Wij kunnen u helpen bij het installeren, leveren en het onderhoud van pompen van dit merk. Wilt u meer weten over onze diensten? Vraag dan gelijk meer informatie aan via het contactformulier op onze website.

Certificering KSB

Het KSB heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dit is verschillende facetten van dit bedrijf terug te zien. Uiteraard voldoen hun producten aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Daarnaast is dit bedrijf ook in het bezit van verschillende certificaten. Zo is KSB in Nederland als volgt gecertificeerd:

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • OHSAS 18001
  • VCA

KSB - Ama Drainer N
KSB - Etabloc SYT, Thermische- olie- / heetwaterpomp
KSB - Etachrom BC

Meer dan 15 jaar ervaring

Ons bedrijf heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van pompen. Onze deskundige medewerkers kunnen u dus ook op ieder gebied helpen. Bent u op zoek naar een speciaal type pomp voor een bedrijfsproces? Wij kunnen u helpen. Zoekt u juist een bedrijf gespecialiseerd in de onderhoud van KSB pompen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn breed inzetbaar. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op.

Ons assortiment KSB pompen

Dit merk produceert niet alleen pompen, maar ook verschillende type afsluiters en brandbeveilingsystemen worden door deze fabrikant op de markt gebracht. Bij Jansen Pompen- en Watertechniek kunt u verschillende producten van dit merk vinden. Zo leveren wij:

  • centrifugaalpomp
  • inline pomp
  • vuilwaterpomp
  • dompelpomp
  • circulatiepomp

Kortom, ieder type pomp van dit merk kunt u bij ons vinden. Bent u op zoek naar een specifiek type pompsysteem? Onder het merk op onze website kunt u de verschillende pompsystemen vinden.

Bestel direct online

Bij ons kunt u ook heel gemakkelijk pompen online bestellen via onze webshop. Wilt u liever meer informatie of advies? Dan kunt u uiteraard ook contact met ons op nemen via het contactformulier op onze website, te bellen naar 0031(0)485 371 318 of te mailen naar info@pompentechniek.nl. Wij geven u graag meer informatie over onze KSB pompen.