Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Kessel pompen

Kessel pompen; meer dan 50 jaar ervaring in watermanagement

Kessel pompen is een Duits bedrijf dat leidend is in oplossingen voor met name waterafvoer. Inmiddels is Kessel een van de belangrijkste producenten van waterafvoersystemen voor gebouwen als terreinen.

Werkwijze van Kessel pompen

Intern focust men op betrouwbaarheid van de Kessel pompen dat wordt gedemonstreerd in zowel de kwaliteit van de produkten als in het halen van deadlines en het nakomen van afspraken. Kessel pompen stelt zijn klanten centraal en optimaliseert de interne processen voortdurend. De hoge kwaliteit van de Kessel wordt mede ondersteund door de ISO 9001:2008 certificering.

Kessel pompen worden voor levering 100% getest in de fabriek en beschikken over zelfdiagnostische programma’s. De pompen zijn opgebouwd uit modulaire systemen zodat er minder onderdelen nodig zijn terwijl er meerdere oplossingen mogelijk zijn. Tot slot werkt men bij Kessel met de nieuwste materialen en technieken.

Bij Jansen Pompentechniek BV voeren we vele systemen van Kessel pompen in het assortiment, zoals dompelpompen en vuilwater pompinstallaties. Natuurlijk staan we voor u klaar met een deskundig en professioneel advies. Alles wat u hoeft te doen is eventjes geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, wij delen graag onze kennis.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×