Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
 • Ruim 25 jaar ervaring
 • Uitgebreid aanbod
 • Persoonlijke service en advies
 • Merk onafhankelijk
 • Maatwerk voor ieder vraagstuk

JS Pompen

Dompelpompen van de beste kwaliteit

Bent u op zoek naar JS pompen? Dan vindt u bij Jansen Pompentechniek BV een ruim assortiment. Dit assortiment bestaat niet alleen uit pompen van het merk JS. Wij leveren namelijk voor iedere situatie een geschikte pomp. Reken op een deskundig advies dat is gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring in de branche. Wij blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste inzichten en stemmen daar ons aanbod op af. Bij ons vindt u dus altijd een product dat maximaal voldoet aan de mogelijkheden die er op dit moment zijn. Wellicht heeft u al eerder producten bij ons gekocht of zoekt u een bepaald onderdeel dat vervangen of aangevuld moet worden. Daarvoor hebben we de webshop. Hier vindt u meestal direct wat u zocht voor uw pomp. Staat uw product er niet direct bij? Bel of mail ons dan, zodat we een geschikte oplossing kunnen bieden.

Voordelen van JS Pompen

De pompen van het merk JS zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Deze dompelpompen kenmerken zich door de robuuste behuizing en de variatie waarin ze verkrijgbaar zijn. De toepassingen variëren van een eenvoudige pomp om het water weg te pompen. JS heeft hier een pomp voor die een lage prijs heeft en toch uitstekend geschikt is om bijvoorbeeld het water uit uw kelder weg te pompen. Het paradepaardje van JS is een dompelpomp met een teruggetrokken vortex waaier. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld ook grotere vaste delen vanuit een riool worden opgepompt. Neem contact met ons op voor informatie over de mogelijkheden. We hebben vast en zeker een pomp van JS beschikbaar die in uw situatie het meest geschikt is.

js-pompen-lp
js-pompen-lp2

Het aanbod in pompen bij Jansen Pompentechniek BV

Wij bieden u een ruim assortiment in producten voor waterzuivering en accessoires. In onze webwinkel vindt u zeker de volgende producten:

 • Een pomp voor ieder soort toepassing
 • Zwembad toebehoren
 • Membraan drukvaten
 • Pompbesturing
 • Putten

Zoekt u naar de beste toepassing in uw situatie? Neem dan contact met ons op. Weet u al precies wat u wilt? Bestel dan eenvoudig online in onze webshop.

Neem contact op over uw JS Pompen

We zijn u graag van dienst met meer informatie over ons aanbod. We hebben veel mogelijkheden om precies de juiste toepassing van uw product aan te bevelen. Maak gebruik van onze expertise en vindt daarmee de oplossing die overeenkomt met uw wensen. Bel ons op telefoonnummer 0485-371318 of stuur een e-mail aan info@pompentechniek.nl. JS pompen kunt u uiteraard ook direct online bestellen.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

  Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


  ×