Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
 • Ruim 25 jaar ervaring
 • Uitgebreid aanbod
 • Persoonlijke service en advies
 • Merk onafhankelijk
 • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Hydrofoorpompen

Expert op het gebied van hydrofoorpompen

Hydrofoorpompen worden geplaatst om druk op een waterleiding te houden. Het kan namelijk zijn dat wanneer u bijvoorbeeld een wasmachine en afwasmachine tegelijkertijd aanzet, er dan minder water uit de kraan komt of dat de douche zachter gaat. Het plaatsen van een hydrofoorpomp biedt dan uitkomst, want deze zorgt ervoor dat er druk op uw waterleiding blijft. U kunt dan meerdere waterafnemende apparaten tegelijkertijd aanzetten zonder dat de waterdruk verandert. Bij ons bent u op de juiste plek voor de aanschaf, levering en onderhoud van dit type pompen.

DP hydrofoor pomp

Redenen om een hydrofoorpomp te plaatsen

Zoals hierboven vermeldt, kunt u met de installatie van hydrofoorpompen ervoor zorgen dat de waterdruk verbetert. Hierdoor is het mogelijk om verschillende waterafnemende apparaten op hetzelfde moment te gebruiken. Dit kan handig zijn wanneer:

 • U meer dan een wastafel in uw woning wilt plaatsten
 • U meerdere douches in uw woning heeft
 • De druk op de waterleiding vermindert wanneer u apparaten die water afnemen gebruikt

Vakkundige monteurs

De installatie van hydrofoorpompen vergt kennis en ervaring. Zo is het belangrijk dat deze pomp goed op uw leidingen aangesloten is, zodat er geen lek ontstaat. Onze deskundige medewerkers kunnen u hierbij helpen. Zij beschikken over de benodigde kennis over hydrofoorpompen om deze op een correct manier op uw apparaten aan te sluiten zonder dat er beschadigingen ontstaan. Ook zorgen zij ervoor dat de druk op uw waterleiding onmiddellijk verbetert.

Servicegerichte aanpak

Om onze klanten zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij ons niet alleen gespecialiseerd in de installatie van hydrofoorpompen. U kunt ook bij Jansen Pompentechniek BV terecht voor het onderhoud en advies over deze pompsystemen. Ook voor andere pompen bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij helpen u graag verder

Wilt u graag meer informatie over onze hydrofoorpompen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dit kan eenvoudig door het contactformulier in te vullen. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch, +31(0)485 371 318, of via de mail, info@pompentechniek.nl, bereiken. Wij beantwoorden graag uw vragen over onze hydrofoorpompen.

DP Premium line

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

  Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


  ×