Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
 • Ruim 25 jaar ervaring
 • Uitgebreid aanbod
 • Persoonlijke service en advies
 • Merk onafhankelijk
 • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Hydrofoorpomp

Hydrofoorpomp om de druk op uw waterleiding te verbeteren

Door een hydrofoorpomp te installeren, kunt u ervoor zorgen dat uw waterleiding op druk wordt gehouden. Wanneer meerdere apparaten tegelijk water afnemen, zoals een afwasmachine en een douche tegelijkertijd gebruikt, dan kan de druk op de waterleiding afnemen. Daardoor kan het zijn dat er minder water uit uw douche of kraan komen. Wilt u dit voorkomen? Installeer dan een hydrofoorpomp. Deze zorgt ervoor dat er druk op uw waterleiding blijft en dat er altijd voldoende water uit uw kraan of douche komt. Bij Jansen Pompen en Watertechniek bent u aan het juiste adres voor de installatie, onderhoud en levering van deze pompen.

Installatie hydrofoorpompen

Zoals hierboven al vermeld, kunt u deze pompen installeren om de druk op uw waterleiding te houden. Bij Jansen Pompen en Watertechniek kunt u terecht voor de installatie van dit type pomp. Onze ervaren monteurs weten precies waar ze op moeten letten bij het plaatsen van deze pompen en zullen ervoor zorgen dat de waterdruk van uw waterleiding onmiddellijk verbetert. Daarnaast geven wij u ook graag advies over het onderhoud en de werking van uw hydrofoorpomp.

Hydrofoorpomp

Waar kunt u een hydrofoorpomp voor gebruiken?

Net zoals iedere andere pomp die u bij ons kunt aanschaffen, kunt u dit typ pomp voor een aantal doeleinden gebruiken. Zo kunt u een hydrofoorpomp plaatsen wanneer:

 • U meer dan een wastafel in uw huis heeft
 • U een tweede of derde douche heeft
 • De waterdruk afneemt, doordat meerdere waterafnemende apparaten gebruikt worden

Profiteer van meer dan 25 jaar ervaring

Jansen Pompen en Watertechniek is de expert op het gebied van installatie, onderhoud en levering van verschillende pompen. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring en kunnen u dan ook u uitstekend op al deze gebieden van dienst zijn. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor eventuele vragen of wanneer u advies wilt inwinnen. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder.

Snel en eenvoudig te bestellen

Wilt u graag een hydrofoorpomp aanschaffen? Dit kan eenvoudig via onze webshop. Mocht u graag wat meer informatie hebben voordat u bestelt, dan kunt u ook contact met ons opnemen. Dit kan gemakkelijk door het contactformulier dat u op onze website kunt vinden in te vullen. Ook kunt u bellen naar +31(0)485 371 318. Wij beantwoorden graag al uw vragen over de installatie, onderhoud, levering, en het gebruiken van een hydrofoorpomp.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

  Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


  ×