Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
 • Ruim 25 jaar ervaring
 • Uitgebreid aanbod
 • Persoonlijke service en advies
 • Merk onafhankelijk
 • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Hydrofoor pomp

Verhoog de druk van uw waterleiding met een hydrofoor pomp

Wanneer u tegelijkertijd meerdere apparaten gebruikt die water afnemen, dan kan het zijn dat de druk op de waterleiding vermindert. Hierdoor komt er bijvoorbeeld minder water uit uw kraan of de douche. Wilt u ervoor zorgen dat er druk op de waterleiding blijft staan? Dan kunt u het beste een hydrofoor pomp plaatsen. Deze pomp werkt als een soort buffer. In een bassin wordt water verzamelt en wanneer er water getapt wordt dit vanuit het vat geleverd. Is het vat bijna leeg, dan wordt de pomp ingeschakeld om het bassin weer te vullen.

Wanneer Hydrofoor pompen installeren

U kunt met dit type pomp de waterdruk op uw waterleiding verbeteren. U kunt het beste een hydrofoor pomp installeren wanneer:

 • U een tweede of derde douche in huis installeert
 • U meerdere wastafels heeft
 • Meerdere waterafnemende apparaten tegelijkertijd gebruikt
  Voor de irrigatie van uw tuin

Hydrofoor pomp

Meer dan 25 jaar ervaring

Met onze jarenlange ervaringen mogen wij ons met recht de specialist op het gebied van installatie, onderhoud en levering van hydrofoor pompen. Wij kunnen u dan ook op al deze vlakken hulp bieden. Ook kunnen wij van Jansen Pompentechniek BV u helpen bij de reparatie van uw pomp. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor advies over bijvoorbeeld waterzuivering of waterontharding.

Servicegerichte werkwijze

Om onze klanten zo optimaal mogelijk van dienst kunnen zijn, hebben wij ons niet gespecialiseerd in een bepaald type pomp of kunt u bij ons alleen terecht voor de installatie van hydrofoor pompen. Wij kunnen op meerdere vlakken helpen. Zo kunnen wij niet alleen ieder type pomp installeren, maar weten we ook alles over de onderhoud.

Meer weten? Neem direct contact op!

Wilt u graag meer weten over onze hydrofoor pompen? Neem dan direct contact met ons op. Dit kan door te bellen naar +31(0)485 371 318 of een mail te sturen naar info@pompentechniek.nl. Wij geven u graag meer informatie over onze hydrofoor pomp.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

  Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


  ×