Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk
Terug naar overzicht

Hufterproof dompelpomp

Elke hovenier, installateur, klussenbedrijf of servicemonteur heeft er wel ervaring mee, een dompelpomp voor algemeen gebruik. Een pomp die in de hoek van de servicebus of werkplaats ligt, waarbij last-minute nog moet worden gekeken of de benodigde slangen en aansluitdelen compleet zijn. Tijdens het werk blijkt de dompelpomp niet altijd storingsvrij te zijn. Schakelt de vlotter wel goed, zuigt hij geen lucht aan, raakt de pomp niet snel verstopt en kan deze wel zoveel zand mee pompen…?

Even het overtollige water wegpompen is niet voor iedereen een gemakkelijke klus terwijl het echt niet ingewikkeld hoeft te zijn!

Bent u ook op zoek naar die hufterproof dompelpomp die nagenoeg elke klus aan kan? Die kan drooglopen zonder door te branden? Die nooit oververhit raakt zelfs als hij verstopt zit. Een pomp die moeiteloos gekoppeld kan worden aan plat oprolbare slangensets om elke klus te klaren?

Ja, ze bestaan echt! De betrouwbare dompelpomp die tien jaar probleemloos tot uw assortiment met gereedschappen behoort. Bel nu voor een afspraak en wij laten deze pomp graag aan u zien!

Terug naar overzicht
Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×