Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

HOMA pompen

Ruim assortiment HOMA pompen

Jansen Pompentechniek BV kan u van dienst zijn wanneer u op zoek bent naar HOMA pompen. Wij beschikken over een ruim assortiment pompen van dit merk. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor de installatie en onderhoud van HOMA pompsystemen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend helpen op al deze vlakken.

Het merk

Bij de productie van de verschillende pompen gebruikt HOMA de modernste technieken. De basis van deze werkzaamheden is het leveren van kwaliteit aan de consument. Dit bedrijf hanteert dan ook hoe normen en werkt met een kwaliteit management dat gecertificeerd is volgens ISO 9001. Daarnaast werkt de systemen van deze fabrikant door particulieren en bedrijven over heel de wereld gebruikt. Deze pompsystemen voldoen dan ook aan alle internationale productie- en veiligheidsnormen.

Ons assortiment

Wij verkopen verschillende systemen van het merk HOMA. Zo kunt u terecht bij ons voor:

  • De watervoorziening en afwatering in gebouwentechniek
  • Verschillende systemen die ingezet kunnen worden bij tuin- en landbouw
  • Systemen die gebruikt kunnen worden voor de afvoer en behandeling van afvalwater

Wanneer u meer wilt weten over de verschillende HOMA pompsystemen in ons assortiment, dan kunt een kijkje nemen onder het merk op onze website of een bezoekje brengen aan onze webshop. Hier ziet u direct welke pompen wij kunnen leveren.

HOMA pompen TP53 V

Onderhoud en reparatie van HOMA pompen

Jansen Pompentechniek BV kan u ook van dienst zijn bij de onderhoud en reparatie van HOMA pompen. Dit vergt kennis en ervaring van de pompen. U wilt natuurlijk niet dat uw pomp niet meer werkt, omdat er tijdens het onderhoud of tijdens een reparatie iets mis is gegaan. Wij beschikken over de benodigde kennis om u bij ieder probleem en bij elk onderhoud te kunnen helpen.

Bestel vandaag nog uw HOMA pomp of vraag ons op informatie en advies

Onze HOMA pompen kunt u gemakkelijk bestellen in onze webshop. Hier kunt u verschillende pompen van dit merk vinden. Wilt u graag iets meer informatie? Vul dan het contactformulier op onze website in. Wij geven u dan zo snel mogelijk antwoord op uw vraag. U kunt ons natuurlijk ook bellen. U kunt ons bereiken op 0031(0)485 371 318. Wij beantwoorden graag al uw vragen omtrent HOMA pompen.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×