Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk
Terug naar overzicht

Hoge capaciteit hydrofoor met automatische tuinberegening (3 secties)

Hoge capaciteit hydrofoor met automatische tuinberegening (3 secties)

Autonoom werkende pompset voor grondwater/bronwater

Wist u dat de standaard hydrofoorsets zoals die in de handel verkrijgbaar zijn lang niet altijd passend zijn voor de gebruiker die er net iets hogere eisen aan stelt en er dan ook meer van verwacht. Wij weten dat dit het geval is, zeker omdat wij een klant op bezoek kregen die met dit euvel te kampen had. Om deze klant van dienst te zijn, hebben wij in onze werkplaats een klantspecifieke pompset samengesteld en gebouwd en die als totaal project op locatie geïnstalleerd en aangesloten. Het gaat om de zelfaanzuigende Matra pomp met dubbele waaier (voor extra druk) die is voorzien van een drukschakelaar, een manometer, een 100 liter drukvat en een thermische beveiliging met werkschakelaar.

Volledig ingeregeld op de lokale situatie

Deze zelfaanzuigende Matra pomp hebben wij op locatie volledig ingeregeld op de situatie ter plekke. De in- en uitschakeldruk hebben wij afgestemd op de prestaties van de sproeiers. De voordruk van het expansievat is aangepast voor een optimale bufferwerking en de thermische motorbeveiliging is volledig afgesteld op de stroomopname van de pomp. De bijbehorende Rainbird beregeningscomputer kan met behulp van een WIFI-signaal worden aangestuurd en zorgt er zo voor dat de magneetkleppen van de verschillende beregeningssecties om de beurt open en dicht gaan. Het prettige resultaat is dat hierdoor verschillende delen van de tuin steeds op tijd van voldoende water worden voorzien.

Hoge capaciteit hydrofoor met automatische tuinberegening (3 secties)

Meer weten? Neem contact op

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van het aanpassen van hydrofoorsets? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons telefonisch op +31(0)485 371 318 en per mail via info@pompentechniek.nl. Heeft u advies nodig bij het vinden van een geschikte pomp voor uw situatie? Stel uw vragen via ons contactformulier.

Terug naar overzicht
Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×