Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk
Terug naar overzicht

Handige mobiele noodpomp voor calamiteiten

Handige mobiele noodpomp voor calamiteiten

Onlangs nam een groenteverwerkend bedrijf contact met ons op, ze hadden een mobiele noodpomp nodig. Of wij een geschikte pomp voor ze konden regelen. Als dé specialist in pompen wisten wij bij Jansen Pompentechniek precies welke pomp ze moesten hebben!

De juiste pomp voor de taak

Het interessante van pompen is dat er ontzettend veel verschillende toepassingen zijn. Alleen al in fabrieksprocessen. Elk proces is anders en stelt andere eisen aan een pomp. Pompen zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. En als expert in pompen helpen wij onze klanten graag om een pomp te vinden die de klus kan klaren.

In dit geval was het een groenteverwerkend bedrijf dat een mobiele noodpomp zocht om bij calamiteiten putten met afvalwater te kunnen leegpompen. Hierbij moesten we er rekening mee houden dat het weg te pompen water vol met afgespoeld zand en stukken groenten zit. Een royale vuildoorlaat van de pomp is daarom essentieel. Verder moest de pomp zelfaanzuigend zijn en samengebouwd op een verrijdbare trolley voor mobiele inzet.

Handige mobiele noodpomp voor calamiteiten

Na een kort overleg viel de keuze op een 4” pomp van het merk Victor met een afvoercapaciteit van 120m³/h (oftewel 2000 liter per minuut). Deze pompset wordt helemaal stekkerklaar geleverd en is voorzien van een thermische beveiliging, aan/uit schakelaar en een fase-wisselaar. Hiermee heeft het bedrijf de mobiele noodpomp die ze zochten. Een pomp die uitkomst biedt bij calamiteiten en die gemakkelijk te verplaatsen is.

Handige mobiele noodpomp voor calamiteiten

Ook op zoek naar een specifieke pomp?

Wilt u ook hulp bij het vinden van een mobiele noodpomp of een ander soort pomp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we denken graag met u mee. Jansen Pompentechniek beschikt over een groot assortiment kwaliteitspompen. En we kunnen de pomp indien nodig ook voor u customizen.

Meer weten of een vrijblijvende offerte?

Jansen Pompentechniek is gespecialiseerd in het leveren, plaatsen, onderhouden en customizen van pompen. Wilt u meer informatie ontvangen of een offerte? Bel ons dan vrijblijvend op +31(0)485371318 of stuur uw verzoek in een e-mail naar info@pompentechniek.nl. Dan hoort u snel van ons.

Terug naar overzicht
Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×