Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
 • Ruim 25 jaar ervaring
 • Uitgebreid aanbod
 • Persoonlijke service en advies
 • Merk onafhankelijk
 • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Flygt Pompen

Koop uw Flygt Pompen bij Jansen Pompentechniek BV

Bent u op zoek naar een goed bedrijf voor uw Flygt pompen? Maak dan kennis met Jansen Pompentechniek BV. Wij zijn een bedrijf met veel ervaring in water- en pompentechniek. Voor ieder soort toepassing op dit gebied kunt u gebruikmaken van ons productaanbod, service en lage prijzen. Producten bestelt u eenvoudig online en voor een specifieke vraag of informatie belt of mailt u ons gewoon. Bent u wellicht al wat langere tijd op zoek naar een geschikte oplossing voor uw kelder, zwembad of ander soort waterafvoer? Neem dan eens contact met ons op om dit te bespreken. De kans is namelijk groot dat we precies de oplossing kunnen bieden die bij uw situatie past.

De voordelen van een Flygt pomp

Pompen van Flygt kennen een rijke historie. Ze bestaan al sinds het begin van de vorige eeuw. De goede reputatie is vooral gebaseerd op toepassingen als drainagepompen, luchtpompen en onderwaterpompen. Een gedegen reputatie, waardoor veel mensen bij ons juist naar het merk Flygt vragen. Wilt u ook gebruikmaken van een product van dit merk? Dan vindt u het directe aanbod van Jansen in de webshop. Voor andere toepassingen en andere merken kunt u natuurlijk ook uitstekend bij ons terecht. Bekijk het aanbod in de webwinkel of bel ons voor de mogelijkheden. Voor iedere situatie op het gebied van watermanagement kunnen wij wel een oplossing bieden.

Welke toepassingen vindt u in het Flygt pompenaanbod?

Binnen het ruime aanbod in pompen van Flygt vindt u zeker de volgende toepassingen:

 • Drainagepompen
 • Onderwaterpompen
 • Drukriolering
 • Luchtpompen
 • Afvalwaterbehandeling

Binnen het totale aanbod van Jansen Pompentechniek BV vindt u nog veel meer toepassingen. Ook die van andere bekende en minder bekende merken. We hebben in ieder geval een geschikt product of onderdeel dat aansluit bij uw behoefte in dompelpompen en andere pompentechniek.

Bellen of mailen over uw Flygt pompen?

U vindt de producten van Flygt direct in onze webshop. Voor bijna alle producten geldt een levertijd van slechts 1 werkdag. Staat uw product er net niet bij? Dan zijn we bijna altijd in staat om deze binnen een week aan u te leveren. Voor informatie hierover en voor algemene vragen over ons aanbod kunt u bellen of mailen. Ons telefoonnummer is 0485-371318 en ons e-mailadres info@pompentechniek.nl Flygt pompen vindt u goed en voordelig bij Jansen Pompentechniek BV.

Flygt Pompen
Flygt Pomp

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

  Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


  ×