slider-bg-1
water

Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

+31(0)6 8397 2074

water

Fips Pompen

Voorkom opeenhoping van vaste deeltjes en slib

Bent u op zoek naar Fips pompen? Deze vindt u bij Jansen Pompen en Watertechniek. De centrifugaalpompen van Fips staan bekend om de uitstekende effectiviteit bij het voorkomen of losmaken van een opeenhoping van vaste deeltjes en slib. Reguliere pompen kunnen soms niet voorkomen dat slob en vaste deeltjes zich opeenhopen onderin pompputten. De Fips Fag is dan een uitstekend roerwerk om dit tegen te gaan. Ook bij het voorkomen van drijvende korst op het wateroppervlak heeft Fips een uitstekende oplossing. Deze bestaat uit het gebruik van de Fips FAG-mixer. Bij Jansen Pompen en watertechniek kunnen we u alles vertellen over het gebruik in de praktijk van de Fips pompen. Bel ons voor meer informatie of bestel direct in de webshop.

Eenvoudig uw Fips pomp bestellen en een snelle levering

Wij zijn gespecialiseerd in pompentechniek en producten voor waterzuivering. Bij ons bestelt u kant en klare producten, zoals de Fips pompen. Ook voor de accessoires en losse onderdelen voor vervanging en onderhoud kunt u uitstekend bij ons terecht. U vindt bij ons een geschikte pomp voor iedere situatie. Daarbij zijn we er voortdurend scherp op dat we u de beste prijs voor de beste kwaliteit bieden. Onze producten komen van de beste leveranciers en u krijgt volledige service en garantie. Veel van de producten zijn binnen een dag geleverd. In de webshop ziet u een actueel overzicht van directe beschikbaarheid. Is uw gewenste Fips pomp niet direct leverbaar? Dan duurt het meestal hooguit een week, voordat wij dit alsnog kunnen leveren. In een enkel geval zal het langer kunnen duren. Mocht dit zo zijn, dan informeren we u daar uiteraard op tijd over.

Miniflips Flips pompen

Serie FG Fips pompen

Ons assortiment aan producten van Fips

We bieden u verschillende soorten producten van dit uitstekende kwaliteitsmerk. Een kleine greep uit de leverbare types:

  • FAG
  • Miniflips
  • Minor Major
  • Serie MB
  • Series FG, FK, FM en FS

Bekijk het complete aanbod in de webshop. Hier vindt u ook de beschrijving van de individuele producten. Staat u gezochte product er niet bij? Zeg het ons, zodat we voor u op zoek kunnen gaan. Vanuit de contacten met onze leveranciers is er dan meestal wel een mogelijkheid.

Meer informatie nodig over Fips Pompen

Staat uw product er niet direct bij in onze webshop? Wilt u meer informatie over een bepaald product? Bel dan met Jansen Pompen en Watertechniek. U bereikt ons op telefoonnummer 0485-371318. Liever een e-mail sturen met uw vraag? Gebruik hiervoor dan het e-mailadres info@pompentechniek.nl. Jansen is uw vakkundige leverancier van Fips pompen.