Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Even voorstellen: Geert Jansen

In 1996 ben ik gestart met Jansen Pompentechniek. Aanvankelijk was het een eenmanszaak, maar inmiddels telt het bedrijf alweer vijf medewerkers. Met name de laatste jaren is ons bedrijf flink gegroeid. Behalve het aantal medewerkers zijn magazijn en kantoorruimtes flink uitgebreid en hebben we onze werkplaats en logistieke ruimte geprofessionaliseerd.

Bij de oprichting in 1996 vormde de particuliere markt nog een belangrijke afzetmarkt. Pompen en regeninstallaties voor de tuin werden thuis bij de klanten geïnstalleerd en aangesloten. Ons bedrijf richt zich nu echter vooral op technische dienstverleners zoals onder andere reparatiebedrijven, installateurs en diverse industrieën waaronder levensmiddelen, papier en scheepvaart. We hebben voor vrijwel iedere toepassing een oplossing waarbij de klant een degelijk en breed advies krijgt.

Onze grote kracht ligt in onze merkonafhankelijkheid. Daardoor hebben we het meest uitgebreide pakket aan pompen en pompsystemen en kunnen we voor iedereen maatwerk leveren. We zoeken altijd voor iedereen naar een passende oplossing voor het vraagstuk dat voorligt.

Uiteindelijk houd ik me het liefst met techniek bezig. Ik ga graag bij klanten langs om technische oplossingen te bedenken en kennis over te brengen. Of in onze werkplaats met een pomp aan de slag te gaan om deze weer te reviseren zodat onze klant weer jarenlang vooruit kan. Met deze kennis en betrokkenheid willen we ons  onderscheiden, en dat probeer ik mijn team ook mee te geven. De focus moet niet liggen op het verkopen van producten, maar op het oplossen van vraagstukken van onze klanten.

Heb jij een technische vraag over een pomp of pomptoepassing? Of wil je weten wat Jansen Pompentechniek als leverancier nog meer kan betekenen? Neem dan zeker contact op, we spreken de mogelijkheden graag met je door!


Contactgegevens

Geert Jansen
T. 0485 371318
E. info@pompentechniek.nl

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×