Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
 • Ruim 25 jaar ervaring
 • Uitgebreid aanbod
 • Persoonlijke service en advies
 • Merk onafhankelijk
 • Maatwerk voor ieder vraagstuk

DP Pumps

Een praktische aanpak in watermanagement

Zoekt u de beste pompen, bijvoorbeeld die van DP Pumps? Dan heeft u met Jansen Pompentechniek BV een bedrijf gevonden dat zorgt voor praktische- en voordelige oplossingen. Wij maken het u eenvoudig. De meest gangbare producten vindt u direct in onze webwinkel. Een eenvoudig bestelproces en een snelle levering. Daar staan we voor bij Jansen Pompentechniek BV. Wij beschikken inmiddels over meer dan 15 jaar ervaring en zorgen dat we altijd de beste passende oplossing voor u in huis hebben. Maatwerk oplossingen behoren daarbij zeker tot een van onze expertises.

Betere pompen met de juiste capaciteit

Wateroverlast komt in steeds meer regio’s in Nederland voor. Het is zelfs niet eens te voorspellen waar de volgende serie hoosbuien over ons land trekt en zorgt voor schade en wateroverlast. Wilt u preventiemaatregelen treffen? Zorg dan dat de capaciteit die u heeft om overtollig water weg te werken voldoende is. Dan willen we niet zeggen dat we kunnen beloven dat er geen schade door wateroverlast ontstaat. Dat lukt namelijk niemand. Wat kunnen we wel beloven? We zeggen toe dat we u precies datgene leveren aan producten, service en ondersteuning dat zorgt voor het maximaal beperken van de wateroverlast. Ontstaat er toch wateroverlast? Dan hebben we de producten in huis die u direct kunt gebruiken om water weg te pompen. Daarmee voorkomt u vaak achter dat de schade door het water nog groter wordt.

DP Pumps - Home Unit Pro Plus

DP Pumps - Home Unit Pro

De soorten water die worden gemanaged met DP Pumps

DP Pumps is een merk dat een zeer grote variatie aan toepassingen kent. DP Pumps worden veelal ingezet bij de volgende vormen van watergebruik:

 • Drinkwater
 • Afvalwater
 • Water voor gebruik in toepassingen, zoals zwembaden
 • Circulatiewater, bijvoorbeeld voor airconditioners
 • Water gebruik voor brandbestrijding

Voor een volledig overzicht van de mogelijkheden die worden geboden door DP Pumps kunt u contact opnemen met Jansen Pompentechniek BV. U vindt onderstaand onze contactgegevens.

DP Pumps. U bestelt ze bij Jansen

In de webshop van Jansen vindt u een deel van het assortiment van DP Pumps. We kunnen echter veel meer uit het assortiment van DP Pumps leveren. Wilt u weten of producten van dit merk de voor u ideale oplossing vormen? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons op telefoonnummer 0485-371318 of met een e-mail aan info@pompentechniek.nl. Jansen Pompentechniek BV is uw leverancier van DP Pumps.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

  Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


  ×